Hello Sunshine

Ontdek onze minerale zonbescherming met 100% natuurlijke UV-filter

Protect your Skin. Be kind to our Oceans.

Ontdek de nieuwe natuurlijke zonnebrandcrème voor lichaam en gezicht in SPF 30 en SPF 50. Geformuleerd met minerale filter op basis van non-nano zinkoxide die de huid beschermt én vriendelijk is voor de oceaan.

De zonnebrandcrème is verrijkt met gouden zeewier en algen voor extra verzorging en hydratatie. Smeert gemakkelijk uit, plakt niet en is waterbestendig - voor een zorgeloze zonbescherming.

Zorgeloze zonbescherming

De zonnebrandcrème met minerale filter van zinkoxide biedt directe breedspectrumbescherming tegen UVA en UVB-stralen. Daarnaast is de 100% vegan formule geschikt voor de normale tot gevoelige (kinder)huid. De zonnebrandcrème is verrijkt met gouden zeewier en zee-algen: rijk aan vitaminen en mineralen om pigmentatie en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en de hydratatie van de huid te verbeteren.

Natuurlijke SPF

De natuurlijke zonnebrandcrème biedt met een hoge factor 30 en 50 bescherming tegen schadelijke UVA en UVB-stralen. Bovendien beschermt de Minerale Zonbescherming Face ook tegen blauw licht afkomstig van onder andere smartphones, tablets en LED-verlichting. De zonnebrandcrème voor het gezicht biedt daarom bescherming het hele jaar door!

Minerale filter

Met de minerale filter ben je direct beschermd tegen de zon. De natuurlijke filter op basis van non-nano zinkoxide functioneert namelijk als een soort spiegel en weerkaatst hiermee de zon - een half uur inwerktijd is dus niet meer nodig, zoals bij reguliere chemische filters.

De non-nano zinkoxide bevat een natuurlijke coating, waardoor de zonnebrandcrème heerlijk smeert en geen witte waas achterlaat. Daarnaast is de formulering waterproof en biedt het hydratatie zonder een plakkerig gevoel te geven. Geschikt voor de normale tot gevoelige (kinder)huid.

Natuurlijke hero ingrediënten

Gouden zeewier

Het ingrediënt gouden zeewier versterkt de bescherming tegen schadelijke invloeden van de zon. Dit plantje uit de zee werkt ontstekingsremmend en verzachtend, verbetert de hydratatie van de huid en gaat pigmentatie tegen.

Zee-algen

De formule is verrijkt met zee-algen, die rijk zijn aan vitaminen en mineralen om hydratatie van de huid te verbeteren en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Vaarwel droge huid!

“Goed voor jezelf zorgen én voor een ander is waar het bij Marie-Stella-Maris om draait. Met voor een ander zorgen bedoelen we niet alleen onze schoon drinkwater projecten, maar ook het leven in de oceaan.’’

Mieke van Engelen, Head of Innovation

Oceaan- en koraalvriendelijk

De natuurlijke, non-nano zonnebrandcrème is vrij van parabenen, siliconen en petrochemische stoffen, (water) vervuilende microplastics en de sulfaten SLS en SLES. Fijn voor de huid, maar ook voor de oceanen en het leven erin.

Bovendien bevat de verpakking van de zonnebrandcrème voor het lichaam minder plastic door de volledig recyclebare platte dop: hiermee wordt zo’n 60% materiaal bespaard ten opzichte van een reguliere tube met vergelijkbare inhoud.

No.07 Voyage Vétiver

De volledige sun care collectie verschijnt in de subtiele No.7 Voyage Vétiver geur met tonen van zeezout, salie en vetiver, zodat dat je meteen in de vakantiestemming komt.

Maak jouw sun care routine af

Deep Salt Body Scrub

Een diep reinigende body scrub voor gladde en stralende benen. Natuurlijke scrubkorrels van zeezout uit Zeeland en upcycled calcietkorreltjes verwijderen dode huidcellen, waardoor de huid egaler bruint. Verrijkt met hennepzaadolie voor een gehydrateerde en zachte huid.

Dry Body Oil

Herstelt, hydrateert en verzacht de huid: ideaal om jezelf mee te verzorgen na het zonnen. De aftersun trekt direct in de huid voor langdurige hydratatie met een niet-vette finish. Verrijkt met gouden zeewier, zoete amandelolie en upcycled cactusvijgolie, die rijk zijn aan vitamine A en E.