Onze producten

Alle producten van Marie-Stella-Maris worden ontwikkeld met veel aandacht en liefde. Met zorgvuldig gekozen contrasterende geurtonen creëren ze verrassende, maar toch gebalanceerde en gelaagde luxe geuren met elk een uniek karakter. Van fris en sprankelend, warm en houtachtig tot bloemig en gourmand.

Alle body producten zijn vrij van (water)vervuilende microplastics, SLS, SLES, parabenen, siliconen en petrochemische ingrediënten. Niet alleen beter voor de huid, maar ook voor het milieu! Alle producten worden bovendien in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan. De nieuwe iconische glazen verpakkingen zijn refillable glazen flessen die in Europa zijn geproduceerd en zijn 30% lichter in gewicht. Hierdoor wordt materiaal bespaard en vermindert het merk de CO2 uitstoot.

Handverzorging

Ontdek onze natuurlijke Hand Care. Van luxe handzeep tot verzorgende lotion. De natuurlijke samenstelling van plantaardige en huid-identieke ingrediënten reinigt mild. De verfijnde formule zorgt voor zachte handen na iedere wasbeurt.

De clean glazen hand care verpakkingen zijn een verrijking voor iedere keuken of wastafel met extra luxe uitstraling.

De handverzorging is verkrijgbaar in vijf bijzondere geuren. Kies voor de refill pouches om je impact op het milieu te verminderen.

Lichaamsverzorging

Voor onde body care hebben we de meest doeltreffende, veilige natuurlijke ingrediënten gekozen. Deze zijn zacht en worden met al zijn voordelen opgenomen door de huid. Uiteraard zit er niets in de formules dat er niet in thuis hoort. Alle producten zijn vrij van (water)vervuilende microplastics, de sulfaten SLS en SLES, parabenen, siliconen en petrochemische ingrediënten. Niet alleen beter voor de huid, maar ook voor het milieu!

De matte soft touch Body Care verpakkingen mogen niet ontbreken in de badkamer. De flessen kun je eindeloos hergebruiken door gebruik van de handige refill verpakkingen.

Huisparfum

Je thuis voelen omvat meer dan ‘daadwerkelijk thuis zijn’, en geur speelt daarin een belangrijke rol. Een enigszins mysterieuze rol, want je kunt het niet zien - en je kunt het niet aanraken. Maar toch is geur een van de meest bepalende ingrediënten voor sfeer in huis en kan het zorgen voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid.
Een unieke persoonlijke sfeer creëer je met behulp van het assortiment in huisparfums. Subtiel en verfrissend, maar ook warm en karakteristiek: onze home producten maken van elk huis je thuis, waar je ook bent.

Natuurlijke Siropen

Bijzondere en volwassen siropen, gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Lokaal geproduceerd en ontwikkeld als duurzamer alternatief voor frisdranken, die vaak voor 90 % uit water bestaan. De 0,5 L fles is goed voor circa 25 glazen limonade. Voor een reguliere frisdrank heb je daar minimaal drie flessen en dus verpakkingen voor nodig. Door siroop te drinken verminder je eenvoudig je verpakkingsafval!

Natuurlijk Mineraalwater

Het drinken van water hydrateert het lichaam van binnenuit. De gebalanceerde samenstelling van de mineralen, in zowel de platte als bruisende variant, maakt ons mineraalwater geschikt bij elke maaltijd, of gewoon als gezonde dorstlesser tussendoor. Bovendien geeft het klassiek- moderne design van de glazen waterfles een finishing touch aan elke tafelsetting.Marie-Stella-Maris natuurlijk mineraalwater wordt geserveerd in verschillende horecalocaties in Nederland en België. Ons mineraalwater is verkrijgbaar bij Marqt, Ekoplaza en online via Crisp. Daarnaast is ons water verkrijgbaar bij diverse lokale groothandels (o.a. Sligro, Bidfood, Hanos).