“Een fles draagt bij aan waterprojecten wereldwijd”

Mineraalwater

SCHOON WATER VOOR IEDEREEN

Voor in de horeca, thuis of onderweg bieden wij een assortiment in natuurlijk mineraalwater aan. Marie-Stella-Maris mineraalwater is niet alleen een gezonde dorstlesser; je draagt ermee ook nog bij aan schoon drinkwater projecten voor anderen. 

Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot een bron van schoon water en hygiëne. Voor elk product dat jij koopt, doneren wij een vast percentage van onze omzet om wereldwijd duurzame waterprojecten te realiseren. Samen hebben we sinds 2011 al meer dan €1.800.000 kunnen bijdragen. Hierdoor hebben duizenden mensen toegang gekregen tot schoon water. Maar we zijn er nog niet. We gaan door tot schoon water toegankelijk is voor iedereen, overal.

De gezonde en sociale dorstlesser

LOKALE BRONNEN

Ons merk staat los van de namen van bronnen waar we ons mineraalwater bottelen. Dit geeft ons de mogelijkheid om lokale bronnen te vinden, wanneer wij bijvoorbeeld overzees willen uitbreiden. Onze voorkeur gaat uit naar bronnen in de buurt van onze distributiemarkten, om zo de transportafstanden en de impact op het milieu te beperken. Voor de West-Europese markt vullen wij ons natuurlijk mineraalwater in Duitsland, vlak bij de grens met Nederland.Ons mineraalwater bottelen we in:Werretaler in Löhne (PET)St. Nikolaus Quelle in Malborn (glas)Marie-Stella-Maris natuurlijk mineraalwater is verkrijgbaar bij verschillende horeca locaties en retailers in Nederland en België. Van hotels, restaurants, cafés, sportscholen tot aan evenementen. Voor distributie van ons mineraalwater in België neem dan contact op met onze partner Drinks52.

Water

De gebalanceerde samenstelling van de mineralen, in zowel de platte als bruisende variant, maakt ons mineraalwater geschikt bij elke maaltijd, of gewoon als gezonde dorstlesser tussendoor. Wij bieden de onderstaande varianten aan:

Een kartonnen waterpakje (0,5L) voor onderweg
Een handige PET-fles (0,5L) voor onderweg
Een kleine glazen fles (0,25L)
Een stijlvolle grote glazen fles / tafelwater (0,75L).

De PET-fles is gemaakt van 50% gerecycled kunststof (rPET). Daarnaast is onze PET-fles 100% recyclebaar.


Morgan & Mees
Tweede Hugo de Grootstraat 2-6
1052 LC Amsterdam

George
Willemsparkweg 74
1071 HK Amsterdam

Fifth
Gasfabriek 5
5613 CP Eindhoven

Neni
Stadionplein 8
1076 CM Amsterdam

Barbarossa Zwarte
Pad 61
2586 JL Den Haag

Hangar
Aambeeldstraat 36
1021 KB Amsterdam

Fishbar Monk
Turfmarkt 20
2011 CB Haarlem

Brasserie Pierre
Pannekoekstraat 38A
3011 LH Rotterdam

Mr Sammi
ECI 13
6041 KW Roermond

VERKRIJGBAARHEID

Ons mineraalwater

Kleinschalige retailers
Ons mineraalwater is verkrijgbaar bij Marqt, Ekoplaza en online via Crisp. Lokale groothandelaren. Onze lokale groothandelaren zijn: Bier & Co, Boonekamp, De Klok Dranken, De Kweker, Bidfood, Horecagroothandel Scheerder, Fourcroy, Hanos, Heineken Groothandel, Henk Smit, Hocras, Lekkerland, Melger’s Dranken, Moos Drankenhandel, Mulco, Scheerder, Sligro, Udea, Van Leersum, VHC Jongens, Zegro, Scholten Horecagroothandel.

IN JOUW RESTAURANT?

Wil je meer weten over ons assortiment natuurlijk mineraalwater en de mogelijkheden voor jouw restaurant? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Ze beantwoorden graag zo snel mogelijk al jouw vragen.

Sales Water – Nederland
Roderick Biezenbos

E: r.biezenbos@marie-stella-maris.com
T:+31 (0)611434486

Water distributie – België

Drinks52
E:info@drinks52.com
T:+32 (0)477 933 447