Giftcards with Impact!

"The perfect gift to make an impact"

Ontdek een wereld aan mogelijkheden met onze veelzijdige Gift Card. Het perfecte cadeau voor iedereen die zich graag laat verwennen met natuurlijke body care essentials of genieten van een luxe geurbeleving in huis.

Naast het verrassen van de ontvanger, hebben deze giftcards ook een positieve impact op anderen: met elke giftcard draag je namelijk direct bij aan duurzame waterprojecten! Het ultieme gebaar voor elk bijzonder moment dat gevierd mag worden.

Kies voor een fysieke giftcard die geleverd wordt in een mapje of bestel een digitale giftcard die per e-mail wordt verstuurd. Beide giftcards zijn te besteden in al onze Marie-Stella-Maris winkels en op giftcard.marie-stella-maris.com

Fysieke giftcard

Deze fysieke giftcard wordt geleverd in een stijlvol mapje. De fysieke giftcard is te besteden in al onze Marie-Stella-Maris winkels & refill stores en op marie-stella-maris.com.

Digitale giftcard (e-mail)

Deze digitale giftcard wordt per email verstuurd. Het is te besteden in al onze Marie-Stella-Maris winkels en refill stores en op marie-stella-maris.com.

Saldo checken?

Wil je het saldo van je digitale of je fysieke giftcard controleren? Klik dan op onderstaand button.