Unieke persoonlijkheden. Unieke geuren.

Stap binnen in onze wereld van geuren voor body en home, elk met een uniek karakter. Onze collectie omvat een reeks exclusieve geuren, ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs. Elke geur is zorgvuldig gecreëerd om te verrassen, de sfeer te verhogen en een heerlijke geurbeleving te bieden. We balanceren traditie met vernieuwende, onverwachte geurnoten. Van verfrissend en sprankelend, tot warm houtachtig en zelfs bloemig en gourmand. Verken onze geuren en ontdek jouw perfecte match.

No.03 Poivre Noir Frais 

Een geur waar je altijd op kunt rekenen: klassiek, origineel en elegant. De unieke combinatie van slechts drie eenvoudige maar krachtige ingrediënten - zwarte peper, geranium en lavendel, creëert een geurervaring die prikkelt en verrast, maar tegelijkertijd vertrouwd aanvoelt.

No.07 Voyage Vétiver

Een schone geur die het vertrouwde overstijgt. Ze neemt je mee op een reis langs kristalheldere citrustonen, via muskaatsalie en zeezout naar de eindbestemming droge vetiver. Geïnspireerd door de aromatische kust met haar zilte zeewind, creëert Voyage Vétiver een buitengewone en verslavende ervaring.

No.09 Lemon Notes

Een zonnige verrassende compositie van citroengras en bergamot, die wordt verrijkt met de warme tonen van vetiver, tijm en patchoeli. Diep warm, fris en energiek; Lemon Notes geeft je een echte kick.

No.10 Rock Roses

Een verleidelijke geur vol contrast: van helder en bloeiend tot donker en hypnotiserend. Bergamot en sinaasappel vormen de uitnodiging naar het bloemige hart van rozen en jasmijn. De aanlokkelijke tonen van kasjmier en rokerig leer brengen contrast in de geurervaring. Rock Roses is verleiding in zijn puurste vorm.

No.12 Objets d’Amsterdam

Onze meest iconische geur; schoon, fris en vriendelijk. Sprankelende tonen van bergamot en groene thee zorgen voor frisheid, terwijl musk en amber een subtiele warmte bieden. Objets d’Amsterdam neemt je mee op een no-nonsense, vrijgevochten reis, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.

No.14 Courage des Bois

Luxueus, rijk en tijdloos. Warme tonen van sandelhout en patchoeli creëren een herkenbare houtachtige geur, terwijl kruidige saffraan en licht gerookt oud een onverwachte twist geven. Courage des Bois, roept een gevoel van elegantie en luxe op.