A Guide to Well-Being

A Guide to Well-Being

In onze vaak drukke levens vergeten we soms het belangrijkste aspect van welzijn: de zorg voor onszelf. Neem dagelijks de tijd voor jezelf, of het nu gaat om een ontspannend bad, een wandeling in de natuur, of gewoon een paar minuten meditatie. Door bewust tijd te besteden aan jezelf, herstel je niet alleen fysiek, maar help je ook stress te verminderen.
Scrub Routine

Scrub Routine

Exfolieren is hét antwoord voor een zachte, gehydrateerde huid. Ontdek de voordelen van een body scrub, welke body scrub bij jouw huidtype past en de ultieme scrub routine voor een zachte, verzorgde huid.
Good for skin, kind to water

Good for skin, kind to water

In de kern draait het bij ons om zorg - zowel voor jouw huid als voor het milieu. Ontdek hoe onze natuurlijke body care essentials jouw huid maximaal verzorgen met minimale impact op het milieu.
Jouw bijdrage aan schoon drink water

Jouw bijdrage aan schoon drink water

Onze missie is duidelijk: wereldwijd de toegang tot schoon en veilig drinkwater vergroten. Dit realiseren we samen met onze klanten en partners door projecten te ondersteunen met een focus op water, sanitaire voorzieningen en hygiëne (WASH). Lees verder en ontdek hoe jij bijdraagt aan deze waterprojecten!
5 tips voor een duurzamere lifestyle

5 tips voor een duurzamere lifestyle

Het nieuwe jaar biedt een frisse start voor goede voornemens. Voor velen zijn dit doelen als meer sporten, gezonder eten of juist meedoen aan Dry January: allemaal bewuste keuzes om je levensstijl te verbeteren. Laten we samen ook bewuste keuzes maken die een positieve impact hebben op het milieu - niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen!
Ultimate Gift Guide

Ultimate Gift Guide

Van kleine verassingen tot uitgebreide gift sets - de opties zijn eindeloos! Bekijk onze gift guide voor het perfecte cadeau voor onder de boom.
Winter Skincare Routine

Winter Skincare Routine

Winterse kou en lage luchtvochtigheid: naarmate de temperaturen dalen, kan de huid droger aanvoelen. Tijd om je huid extra te verzorgen! Lees verder over onze doeltreffende winter skincare routine voor je lichaam en ontdek welke krachtige, natuurlijke ingrediënten een essentiele rol kunnen spelen bij het behouden van een gezonde huidbarrière.
Ontdek No.08 Nuit des Figues

Ontdek No.08 Nuit des Figues

De nieuwe, limited edition geur is een ode aan de warmte van het feestseizoen, de pracht van een weelderig kerstinterieur en de overvloed van fruitige desserts, waarin de verleidelijke vijg de hoofdrol speelt. Het is een geur die warmte uitstraalt, met een uitgesproken karakter dat levendig en nieuwsgierig is, en die op sublieme wijze de betoverende sfeer van het feestseizoen weet te vangen.
Global Handwashing Day

Global Handwashing Day

Happy Global Handwashing Day! Deze speciale dag staat in het teken van het belang van handen wassen om hygiëne te bevorderen. Ogenschijnlijk iets simpels, maar zo cruciaal. Deze eenvoudige handeling kan namelijk groots impact hebben. Handen wassen heeft de kracht om levens te redden en een wereld van verschil te maken wat betreft onze gezondheid.
Over haar met Daan Kneppers

Over haar met Daan Kneppers

Wij gingen in gesprek met haarexpert Daan Kneppers, die al meer dan tien jaar werkzaam is in het haarstylingvak. Als co-founder van salon VAHQ, kapper en haarstyliste voor producties, modebladen en campagnes is Kneppers dagelijks bezig met dat wat op ons hoofd groet: haar.

''Als haarstylist ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren, toepassingen en structuren om iets moois te creëren. En dat begint altijd bij de basis: wat is het materiaal haar eigenlijk en hoe reageert het?''

Marie-Stella-Maris & Project Maji

Marie-Stella-Maris & Project Maji

Met elke aankoop bij Marie-Stella-Maris draag jij direct bij aan duurzame waterprojecten over de hele wereld. Via het Marie-Stella-Maris Foundation werken wij samen met organisaties die deze waterprojecten realiseren. Een van deze partners is Project Maji: een non-profit organisatie die gemeenschappen in Sub Sahara Afrika voorziet van duurzame, effectieve wateroplossingen op zonenergie.

Over de invloed van geur met Karima Abdellatif

Over de invloed van geur met Karima Abdellatif

Wij spraken geurenexpert Karima Abdellatif over geur: hoe deze is opgebouwd, hoe het je stemming kan beïnvloeden en welke geuren een positieve mood creëren. Geur is namelijk meer dan een alledaage ervaring; het kan een krachtige bron van emoties en herinneringen zijn.