Over de invloed van geur met Karima Abdellatif

Over de invloed van geur met Karima Abdellatif

Wij spraken geurenexpert Karima Abdellatif over geur: hoe deze is opgebouwd, hoe het je stemming kan beïnvloeden en welke geuren een positieve mood creëren. Geur is namelijk meer dan een alledaage ervaring; het kan een krachtige bron van emoties en herinneringen zijn.
Meet the Designer: Margriet Kok

Meet the Designer: Margriet Kok

Samen met Margriet Kok gingen wij in gesprek over interieur. Als expert vertelt ze meer over haar werk en deelt ze tips die je zelf makkelijk kunt toepassen.
Summer Scents at Home

Summer Scents at Home

De kracht van geur wordt al lang geassocieerd met het opwekken van bepaalde gemoedstemmingen, en kan zelfs herinneringen doen herleven. Als je net terug bent van een vakantie, kan het zijn dat je het zomerse gevoel nog niet helemaal wilt loslaten. Met onze sprankelende geuren transporteer je terug naar je mooiste vakantiemomenten! 
Refresh & Hydrate

Refresh & Hydrate

Tijdens de warme zomerdagen is het van belang om goed gehydrateerd te blijven. Genoeg water drinken is dan ook een must! Maar ook je huid verdient extra verzorging na langdurige blootstelling aan de zon. Heb je wat vaker last van een droge huid? Met deze hydraterende routine voelt je huid weer verzorgd en gevoed aan.

Amsterdam Pride

Amsterdam Pride

Amsterdam organiseert een van ’s werelds meest gevierde LGBTQ+ evenementen: Amsterdam Pride. Dit kleurrijke spektakel is een belangrijke vertegenwoordiging van liefde, acceptatie en gelijkheid. Als merk dat zich inzet voor maatschappelijkeverantwoordelijkheid en een positieve impact, staat Marie-Stella-Maris vol trots achter dit historische evenement.

Tips voor het organiseren van de beste Garden Dinner Party

Tips voor het organiseren van de beste Garden Dinner Party

Het is tijd voor al-fresco dineren. In deze gids delen we tips en ideeën om jouw tuin of balkon om te toveren tot een gezellige setting voor een onvergetelijke zomeravond. Lees verder en ontdek hoe jij met een paar simpele stappen een sfeervolle ambiance creëert voor vrienden en familie.
Bescherm en verzorg je huid deze zomer in 4 eenvoudige stappen

Bescherm en verzorg je huid deze zomer in 4 eenvoudige stappen

Ontdek hoe jij je huid ultiem kunt beschermen en verzorgen deze zomer met onze eenvoudige Protect & Glow huidverzorgingsroutine. Voor een stralende huid met een gezonde glow, de hele zomer lang!

Ontdek de Holiday Packing Routine

Ontdek de Holiday Packing Routine

Bereid je voor op de perfecte zomervakantie met onze Holiday Packing Routine! Wat jouw vakantiebestemming ook is, deze reis essentials zijn onmisbaar in elke koffer of reistas. Van heerlijke body care producten in handige reisformaten en minerale zonbescherming tot luxe geuren voor elke ruimte. Lees verder en ontdek jouw nieuwe ultieme inpak checklist.

Het belang van navulling

Het belang van navulling

We willen allemaal duurzamer leven en onze invloed op het milieu verminderen. Daarom is het belangrijk om na te denken over hoe onze dagelijkse verzorgingsgewoonten het milieu beïnvloeden. Een goede manier om die impact te verminderen, is door je producten bij te vullen. Lees verder hoe dit een positief effect heeft op het milieu en waarom het een duurzame keuze is.

Weren, Kleren, Smeren: dé zonbeschermingstips van een dermatoloog

Weren, Kleren, Smeren: dé zonbeschermingstips van een dermatoloog

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we onze huid optimaal beschermen tegen de zon, en dat dit tegelijkertijd ook makkelijk te onderhouden is? ‘’Als je kijkt naar een juiste zonbescherming, is het ‘t beste als je met deze simpele regel begint: Weren, Kleren, Smeren.’’

5 tips om je haar extra te verzorgen deze zomer

5 tips om je haar extra te verzorgen deze zomer

Vaak weten we wel dat onze huid in de zomer meer verzorging, hydratatie en bescherming nodig heeft tegen de schadelijke zon. Maar hoe zit dat met ons haar? UV stralen, zout zeewater en chloor uit het zwembad hebben vaak geen goede invloed op de gezondheid van het haar en de hoofdhuid. Heb je het gevoel dat je haar in de zomer vaak droog en futloos aanvoelt? Of ervaar je dat je haarkleur verandert? Lees dan onze tips en ontdek hoe jij je haar extra verzorging en bescherming kunt bieden tegen invloeden van buitenaf.

Strandtas inpakken: tips en essentials!

Strandtas inpakken: tips en essentials!

Draag al jouw zomer essentials in onze Limited Edition Eco Summer Bag. Deze stijlvolle accessoire is ontworpen door kunstenaar Mette Broekman en is gemaakt van 100% gerecyclede materialen, wat honderden liters water bij de productie bespaart! De ruime tas is ideaal om al je spullen mee te nemen voor een heerlijke stranddag. Naast een zonnebril en een handdoek, zijn de volgende essentials ook zeker onmisbaar! Laat je inspireren door onze strandtas checklist.