A guide to Body Care

A guide to Body Care

Bij huidverzorging kom je vaak de termen "hydrateren" en "voeden" tegen. Maar wat betekenen deze precies? Beide zijn essentieel voor een gezonde, stralende huid. Lees verder en ontdek het verschil tussen hydrateren en voeden, en hoe je deze methoden effectief kunt combineren in je dagelijkse body care routine.
Wat is Shea Butter?

Wat is Shea Butter?

Bij Marie-Stella-Maris formuleren wij onze natuurlijke body care essentials met ten minste 96% natuurlijke ingrediënten. Een van de ingrediënten die onze body creams en body lotions verrijken is shea butter: een natuurlijk ingrediënt dat de huid intensief voedt en hydrateert. Lees verder en ontdek de voordelen van shea butter in onze body care essentials.

Top 3 Gift Sets voor Moederdag

Top 3 Gift Sets voor Moederdag

Met Moederdag vieren we de meest liefhebbende persoon in ons leven. Op zoek naar een mooi cadeau die verder gaat dan een boeket bloemen? Of je nu kiest voor een heldere geur zoals No. 07 Voyage Vétiver of voor de subtiel prikkelende geur van No. 12 Objets d’Amsterdam: er is altijd dé perfecte Moederdag cadeauset. Lees de Moederdag gift guide en ontdek onze top 3 giftsets.

Op weg naar de perfecte zonverzorging

Op weg naar de perfecte zonverzorging

Bij Marie-Stella-Maris streven we naar natuurlijke verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, met een luxe en fijne gebruikservaring. Momenteel zijn we bezig met het verbeteren van de samenstelling van onze huidige suncare SPF-producten. Hoewel onze zonnebrandcrèmes volledig veilig zijn en altijd getest worden door externe gerenommeerde instituten, willen gaan voor een nóg betere gebruikservaring.
Meet the Perfumeur: Douglas Morel

Meet the Perfumeur: Douglas Morel

At Marie-Stella-Maris, we collaborate with the finest perfumers to develop unique scents that take you on an olfactory journey. We spoke with Douglas Morel, one of our perfumers who has developed No.07 Voyage Vétiver and No.10 Rock Roses. Learn more about the creative development behind our fragrances, the fragrance pyramid for both body and home, and the link between scent and emotion.

Marie-Stella-Maris & Mous Lamrabat

Marie-Stella-Maris & Mous Lamrabat

Op 22 maart is het Wereld Waterdag. Een speciale dag voor bewustwording over toegang tot schoon drinkwater wereldwijd. Voor ons een belangrijke dag om stil te staan bij onze sociale missie. Om meer bewustzijn te creëren slaan we de handen ineen met de Belgisch-Marokkaanse kunstfotograaf Mous Lamrabat. Samen reisden wij naar Kenia om een van de waterprojecten te bezoeken en daar een unieke serie beelden te maken. Wij spraken met Lamrabat over zijn werk en bezoek aan het waterproject in Kenia.

A Guide to Well-Being

A Guide to Well-Being

In onze vaak drukke levens vergeten we soms het belangrijkste aspect van welzijn: de zorg voor onszelf. Neem dagelijks de tijd voor jezelf, of het nu gaat om een ontspannend bad, een wandeling in de natuur, of gewoon een paar minuten meditatie. Door bewust tijd te besteden aan jezelf, herstel je niet alleen fysiek, maar help je ook stress te verminderen.
Scrub Routine

Scrub Routine

Exfolieren is hét antwoord voor een zachte, gehydrateerde huid. Ontdek de voordelen van een body scrub, welke body scrub bij jouw huidtype past en de ultieme scrub routine voor een zachte, verzorgde huid.
Good for skin, kind to water

Good for skin, kind to water

In de kern draait het bij ons om zorg - zowel voor jouw huid als voor het milieu. Ontdek hoe onze natuurlijke body care essentials jouw huid maximaal verzorgen met minimale impact op het milieu.
Jouw bijdrage aan schoon drink water

Jouw bijdrage aan schoon drink water

Onze missie is duidelijk: wereldwijd de toegang tot schoon en veilig drinkwater vergroten. Dit realiseren we samen met onze klanten en partners door projecten te ondersteunen met een focus op water, sanitaire voorzieningen en hygiëne (WASH). Lees verder en ontdek hoe jij bijdraagt aan deze waterprojecten!
5 tips voor een duurzamere lifestyle

5 tips voor een duurzamere lifestyle

Het nieuwe jaar biedt een frisse start voor goede voornemens. Voor velen zijn dit doelen als meer sporten, gezonder eten of juist meedoen aan Dry January: allemaal bewuste keuzes om je levensstijl te verbeteren. Laten we samen ook bewuste keuzes maken die een positieve impact hebben op het milieu - niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen!
Ultimate Gift Guide

Ultimate Gift Guide

Van kleine verassingen tot uitgebreide gift sets - de opties zijn eindeloos! Bekijk onze gift guide voor het perfecte cadeau voor onder de boom.