Cadeau bij aankoop

Bij Marie houden we van delen. Daarom geven we regelmatig een mooi cadeau bij besteding van een bepaald bedrag. Het cadeau wordt automatisch toegevoegd aan het winkelmandje zodra het aangegeven aankoopbedrag is bereikt. De promotie geldt zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 cadeau per bestelling, niet in combinatie met andere aanbiedingen en het cadeau kan niet geruild worden. Niet geldig bij aankoop van een giftcard.

Huidige promoties 

  • Ontvang nu onze Roomspray in No.09 Lemon Notes bij aankopen vanaf €60. Geurnoten van citroengras, bergamot en tijm geven je de energieboost die je nodig hebt! Met het handige to-go formaat van 100 ml creëer jij een frisse geurervaring, waar je ook bent!
    (geldig van 2 februari t/m 23 februari 2023)

  • Premium cadeau: ontvang nu onze rijk verzorgendefull-size Body Cream in No.12 Objets d'Amsterdam cadeau bij aankopen vanaf €100 en maak jouw routine compleet.
    (geldig van 19 januari t/m 23 februari 2023).

WIN-Actie Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag heeft grafisch vormgever en kunstenares Mette Broekman een unieke serie art prints gemaakt voor Marie-Stella-Maris. Win een exclusieve en gesigneerde editie! Shop van 2 t/m 14 februari jouw Valentijnscadeau online of in de winkel en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om automatisch mee te doen met deze win-actie. Winnaars krijgen na 14 februari persoonlijk bericht. Het artwork is zonder lijst.

Kortingscode 

Wat leuk dat je in bezit bent van een kortingscode, hiermee kan jij jouw bestelling voor een fijne prijs afrekenen. Je vult de code in tijdens het afrekenen en kan
maximaal 1 kortingscode per bestelling inwisselen.