Duurzaamheid

96% natuurlijk

Natuurlijke ingrediënten

Al onze hand, body en hair care producten zijn samengesteld uit doeltreffende ingrediënten, waarvan ten minste 96% van natuurlijke oorsprong. Deze natuurlijke ingrediënten dragen bij aan de gezondheid en weerbaarheid van de huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shea butter, amandelolie en hazelnootolie.

Verder zijn alle care producten vrij van parabenen, siliconen, petrochemische stoffen,(water)vervuilende microplastics en de vervuilende sulfaten SLS en SLES. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan.

Minder afval, co2 en water

Join the refillution

Om onze negatieve impact op het milieu te beperken, zetten we in op refill. Met navullen bespaar je afval, CO2 en water. Door het aantrekkelijk en toegankelijk te maken van navullen, willen wij een verandering teweeg brengen. Samen met Sustainalize hebben wij berekend wat je bespaart aan afval en CO2 als je een refill pouch koopt in plaats van een nieuwe fles zeep – dit loopt op tot wel een besparing van 72%!

Elke Marie-Stella-Maris Store dient direct ook als een Refill Station. Je kunt daar bij de Refill Bar bijna het hele assortiment navullen tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast zijn er in onze webshop ook refill verpakkingen verkrijgbaar, waarmee je ook eenvoudig afval en kosten bespaard. Join our refillution!