Onze missie

Schoon water en hygiëne voor iedereen

Wij vinden dat iedereen in de wereld toegang tot schoon (drink)water hoort te hebben. Elk leven begint met water. Daarom doneren we structureel een deel van onze omzet aan schoon drinkwaterprojecten.

Met ons aanbod in natuurlijk mineraalwater, natural body care en luxe huisparfums dragen wij bij. Hoe? Met elke aankoop die jij doet, doneren wij een vast percentage aan duurzame waterprojecten. Daarnaast formuleren we al onze body care producten zo schoon en natuurlijk mogelijk, om jouw huid gezond - en onze wateren schoon te houden. Lees hier meer over duurzaamheid en onze natuurlijke ingredienten.

Sinds 2011 hebben we samen met onze klanten en partners al meer dan 2,1 miljoen euro kunnen bijdragen, waarmee we meer dan 100.000 mensen hebben kunnen voorzien van schoon water. En we zijn er nog lang niet... Wil jij ook bijdragen? Bekijk dan de producten in de webshop. Of ga naar de website van de Marie-Stella-Maris Foundation en ontdek wat je nog meer kunt doen.

Designed to care

Alle producten die we aanbieden, ontwikkelen we met veel zorg en liefde. Onze passie voor design en aandacht voor detail weerspiegelt in alles wat we doen; van ontwerp tot geur, van ingrediënt tot verpakking.  

Met zorgvuldig gekozen contrasterende geurtonen creëren we verrassende, maar toch gebalanceerde luxe geuren met elk een uniek karakter. Van fris en sprankelend, warm en houtachtig tot bloemig en gourmand. Ontdek hier onze geuren en vind jouw perfecte match.

Qua product design richten we ons op de ontwikkeling van tijdloze en kwalitatieve verpakkingen die lang meegaan en je eindeloos kunt navullen. Met navullen bespaar je afval, CO2 en water - en verminder je je impact op het milieu. Ontdek meer over onze duurzaamheid.

ENJOY
Marie-Stella-Maris is een Nederlandse sociale onderneming met een missie. ‘Toegang tot schoon water en hygiëne voor iedereen, wereldwijd!’ Met de verkoop van mineraalwater, body care en luxe huisparfums, dragen wij hieraan bij. De luxe body care producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de geuren onderscheidend en uniseks, en al onze producten ontwerpen we met oog voor detail.

REFILL
Om onze impact op het milieu te beperken, richten wij ons op het ontwikkelen van duurzame refill verpakkingen. Navullen betekent minder verpakkingsmateriaal, minder afval én minder CO2-uitstoot. Navullen is dus beter voor de planeet, maar ook beter voor de portemonnee.

CONTRIBUTE
Met jouw aankoop draag je bij. Structureel gaat een deel van onze omzet naar duurzame waterprojecten. Sinds de oprichting in 2011 hebben we inmiddels €2.100.000 bijgedragen. Hiermee kunnen we al 100.000+ mensen helpen aan toegang tot schoon water. Join us!