Luxe gifts voor body of home

Cadeaus met impact

Op zoek naar een mooi cadeau voor personeel, klanten of zakelijke relaties, waarmee je tegelijkertijd impact maakt? Bekijk dan ons brede aanbod in natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums. Met onze geschenken maak je niet alleen jouw relaties blij, je draagt ook nog bij duurzame waterprojecten wereldwijd!

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Wil je meerdere cadeaus afnemen (min. €500,-) en een gepast voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij helpen je graag verder met onze giftsets!

Heb je een andere vraag of wil je liever eerst iemand spreken, neem dan contact op via: 
+31 (0)6 38 881 993 of stuur een e-mail naar gifting@marie-stella-maris.com.

{formbuilder:ODk3MjU=}

“Voor elk product dat jij koopt, doneren wij een vast percentage aan schoon water en hygiëne projecten. Samen maken we het verschil!”

Waarom Marie-Stella-Maris?

Sociale impact: Jouw aankopen dragen direct bij aan onze sociale missie: schoon drinkwater en hygiëne voor iedereen!

Premium merk: Onze luxueuze essentiële producten zijn goed voor het welzijn, lichaam en geest, en bieden een premium ervaring. Mooi om te geven, erg fijn om te krijgen.

Clean Beauty: De care producten van Marie-Stella-Maris zijn geformuleerd met zo min mogelijk ingrediënten, waarvan minimaal 96% van natuurlijke oorsprong.

Uniek categorieaanbod: Luxe body & home gifts, natuurlijke lichaamsverzorging en luxe huisparfums.

Duurzame verpakkingen & refills: We ontwikkelen verpakkingen die bij voorkeur navulbaar zijn om afval en CO2-uitstoot te beperken.

Persoonlijk contact: Korte communicatielijntjes met onze partners staat bij ons voorop!