Gifts that keep on giving

Cadeaus met impact

Op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk voor personeel, klanten of zakelijke relaties, waarmee je tegelijkertijd bijdraagt aan duurzame waterprojecten? Ontdek onze limited edition Festive Collectie: voor ieder prijspunt een ideaal cadeau om jouw team en relaties mee te bedanken. Bekijk het uitgebreide Body Care & Home assortiment, feestelijk ingepakt in luxe geschenkdozen.

Bekijk hier ons aanbod:

Natuurlijke Body Care

Verwen een ander met onze natuurlijke body care essentials, speciaal ontwikkeld om de huid te voeden en verzorgen. Onze body care producten zijn geformuleerd met natuurlijke ingrediënten en bovendien 100% vegan.

Luxurious Home Fragrances

Creëer een unieke geurbeleving in huis met onze luxe home giftsets. Kies voor een sprankelende geurbeleving met No.12 Objets d'Amsterdam of voor een warme, uitgesproken geurervaring met No.08 Nuit des Figues.

Limited Edition Scent

No.08 Nuit des Figues

Bij het ontwikkelen van onze geuren werken we samen met de beste parfumeurs om gelaagde geuren te ontwikkelen die je stemming positief beïnvloeden. Voor de Festive Collectie hebben wij een exclusieve, limited edition geur ontwikkeld: No.08 Nuit des Figues. Met geurtonen van vijg, rabarber, kaneel en amber voor een rijke, maar opgewekte geurbeleving. 

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Wil je meerdere cadeaus afnemen (min. €500,-) en een gepast voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij helpen je graag verder met onze giftsets!

Heb je een andere vraag of wil je liever eerst iemand spreken, neem dan contact op via: 
+31 (0)6 38 881 993 of stuur een e-mail naar gifting@marie-stella-maris.com.

“Voor elk product dat jij koopt, doneren wij een vast percentage aan duurzame water projecten. Samen maken we het verschil!”

Waarom Marie-Stella-Maris?

Sociale impact: Jouw aankopen dragen direct bij aan onze sociale missie: schoon drinkwater en hygiëne voor iedereen!

Premium merk: Onze luxueuze essentiële producten zijn goed voor het welzijn, lichaam en geest, en bieden een premium ervaring. Mooi om te geven, erg fijn om te krijgen.

Clean Beauty: De care producten van Marie-Stella-Maris zijn geformuleerd met zo min mogelijk ingrediënten, waarvan minimaal 96% van natuurlijke oorsprong.

Uniek categorieaanbod: Luxe body & home gifts, natuurlijke lichaamsverzorging en luxe huisparfums.

Duurzame verpakkingen & refills: We ontwikkelen verpakkingen die bij voorkeur navulbaar zijn om afval en CO2-uitstoot te beperken.

Persoonlijk contact: Korte communicatielijntjes met onze partners staat bij ons voorop!