Relatiegeschenken

Cadeaus met impact

Op zoek naar een mooi geschenk voor personeel, klanten of zakelijke relaties, waarmee je tegelijkertijd bijdraagt aan duurzame waterprojecten? Ontdek onze gitfsets: voor ieder prijspunt een ideaal cadeau om jouw team en relaties mee te bedanken. Ontvang een persoonlijk voorstel of vraag meer informatie aan via gifting@marie-stella-maris.com

“Voor elk product dat jij koopt, doneren wij een vast percentage aan duurzame water projecten. Samen maken we het verschil!”

Waarom Marie-Stella-Maris?

Sociale impact: Jouw aankopen dragen direct bij aan onze sociale missie: schoon drinkwater en hygiëne voor iedereen!

Premium merk: Onze luxueuze essentiële producten zijn goed voor het welzijn, lichaam en geest, en bieden een premium ervaring. Mooi om te geven, erg fijn om te krijgen.

Clean Beauty: De care producten van Marie-Stella-Maris zijn geformuleerd met zo min mogelijk ingrediënten, waarvan minimaal 96% van natuurlijke oorsprong.

Uniek categorieaanbod: Luxe body & home gifts, natuurlijke lichaamsverzorging en luxe huisparfums.

Duurzame verpakkingen & refills: We ontwikkelen verpakkingen die bij voorkeur navulbaar zijn om afval en CO2-uitstoot te beperken.

Persoonlijk contact: Korte communicatielijntjes met onze partners staat bij ons voorop!

Persoonlijk voorstel ontvangen?

Wil je meerdere cadeaus afnemen (min. €500,-) en een gepast voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij helpen je graag verder met onze giftsets!

Heb je een andere vraag of wil je liever eerst iemand spreken, neem dan contact op via: +31 (0)6 26 397 294 of stuur een e-mail naar gifting@marie-stella-maris.com.

{formbuilder:MTEzNjk4}

Natuurlijke Body Care

Verwen een ander met onze natuurlijke body care essentials, speciaal ontwikkeld om de huid te voeden en verzorgen. Onze body care producten zijn geformuleerd met natuurlijke ingrediënten en bovendien 100% vegan.

Luxurious Home Fragrances

Creëer een unieke geurbeleving in huis met onze luxe home giftsets. Kies voor een sprankelende geurbeleving met No.12 Objets d'Amsterdam.