“Smells Like True Love”.

Win een limited-edition art print t.w.v. €225,-!

Speciaal voor Valentijnsdag heeft grafisch vormgever en kunstenares Mette Broekman een unieke serie art prints gemaakt voor Marie-Stella-Maris. Win een exclusieve en gesigneerde editie! Shop van 2 t/m 14 februari jouw Valentijnscadeau online of in de winkel en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om automatisch mee te doen met deze win-actie. Winnaars krijgen na 14 februari persoonlijk bericht. (Artwork is exlcusief lijst)

Wil je meer weten over Mette Broekman en over de serie prints “Smells Like True Love”?

Liefde gaat door de neus

"Smells like true love"

Het is al eeuwenlang bekend dat geur samenhangt met de liefde. Aantrekkingskracht en liefde is namelijk een kwestie van scheikundige processen in onze hersenen. Alle geuren worden opgeslagen in een speciaal geurgeheugen dat zich in de hersenen vlak naast het emotionele geheugen bevindt. Geuren kunnen dus goed emoties als vertrouwdheid, veiligheid en ontspanning oproepen. Doormiddel van feromonen – jouw unieke geurmoleculen - in combinatie met jouw signature-scent verleid jij gemakkelijk jouw partner; of laat je jouw geliefde(n) nog lekkerder ruiken. Liefde gaat daadwerkelijk door de neus!

De perfecte Valentijn gifts

Met onze top drie Valentijns Gifts laat je de geur haar werk doen en verwen je jouw favoriete persoon met een verzorgende en heerlijk geurend cadeau:

Luxe hand soap giftset

Is jouw Valentijn een bloemig type? Kies dan dit heerlijke duo voor schone en verzorgde handen! Én een originele variatie op de bos rozen. De geur No.10 Rock Roses heeft een floraal, verleidelijk en hypnotiserend karakter met geurtonen van roos, kasjmier en leer. Deze luxe giftset is een eyecatcher in iedere badkamer of keuken. De handzeep reinigt mild en houdt de huid gehydrateerd. De handlotion is rijk aan shea butter en zonnebloemolie, voor zachte en verzorgde handen.

Verzorgende Body Care routine

Ga je voor fris en een tikkeltje eigenwijs? Geef dan een verzorgende bodycare routine cadeau! No.12 Objets d’Amsterdam is een heldere en sprankelende geur met tonen van groene thee, citrus en salie. De heerlijke verzorgende body scrub met abrikozenpit reinigt diep en stimuleert de bloedsomloop voor een soepele en jonge huid. Dankzij de voedende shea butter en amandelolie zorgt de Body Cream voor een zachte en verzorgde huid. Beide producten zijn bovendien hervulbaar met de refill verpakking!

Creëer een warme sfeer

Of pak je uit met een gelaagde en rijke, kruidige geur? Met deze luxe geurkaars schiet je je Cupido pijlen altijd raak. Deze vegan geurkaars No14. Courage des Bois verspreid geleidelijk een tijdloze en sensuele geur, met tonen van sandelhout, saffraan en oudh. De natuurlijke geurkaars is gemaakt van raapzaad- en kokosolie en 100% vegan. Creëert directe ambiance en warmte deze donkere wintermaanden!