Not Just a Soap

Shop premium body & home
essentials met impact.

Premium Essentials
for Body & Home

"Met elke aankoop draag je bij aan duurzame waterprojecten."

A Gift For You

Ontvang een exclusief cadeau bij jouw aankoop – als dank voor jouw bewuste keuze en waardevolle bijdrage aan duurzame waterprojecten.

  • Vanaf €65: Body Wash No.07 Voyage Vétiver 75 ml
  • Vanaf €100: Roomspray No.10 Rock Roses 100 ml

Not Just A Soap

Onze premium body & home essentials gaan verder dan verzorging en een luxe geurervaring. Met elke aankoop draag je namelijk bij aan duurzame waterprojecten. Zo zorg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Reflecteer op je dagelijkse keuzes en ontdek hoe jij positieve impact kan maken.

JOIN THE REFILLUTION

Bezoek onze Refill Bar!

Begin het nieuwe jaar duurzaam met refills! Wist je dat je je producten altijd met 35% korting kunt navullen aan de Refill Bar in onze winkels? Tijdens de Happy Hour at the Refill Bar op woensdag tussen 13.00 - 18.00 uur kun je zelfs navullen met 50% korting van de nieuwprijs! Beter voor het milieu én de portemonnee. Kom langs in onze winkels en laat je producten navullen door onze care advisors.

Duurzaamheid

Natuurlijke ingrediënten en refill

Al onze hand, body en hair care producten zijn samengesteld uit doeltreffende ingrediënten, waarvan ten minste 96% van natuurlijke oorsprong. Deze natuurlijke ingrediënten dragen bij aan de gezondheid en weerbaarheid van de huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shea butter, amandelolie en hazelnootolie.