Luxe navulbare geurkaarsen en geurstokjes

The Monochrome Edition

Ontdek onze luxe navulbare geurstokjes en geurkaarsen, waar tijdloos design samenkomt met een verfijnde geurervaring. Kies uit de monochrome kleuren mat zwart of helder wit, beide ontworpen om jouw interieur elegant te verrijken.

De 750 ml geurstokjes zijn verkrijgbaar in No.10 Rock Roses en No.12 Objets d'Amsterdam, maar beide eindeloos navulbaar met alle unieke geuren.

De 300 gr geurkaars is verkrijgbaar in vijf unieke geuren. Vul de kaars eindeloos na met onze refills, waarvan de 100% natuurlijke was is gemaakt van raapzaadolie en kokosolie.

Eindeloos navulbaar

Zijn je geurkaarsen of geurstokjes bijna op? Met onze tijdloze glazen designs ben je verzekerd van een duurzame oplossing. Deze zijn namelijk ontworpen om eindeloos nagevuld te worden.

Door te kiezen voor navullen, dragen we samen bij aan het verminderen van afval en CO2-uitstoot, waarmee we onze impact op het milieu verkleinen. Vul het glas simpelweg na met onze refills, die verkrijgbaar zijn in vijf unieke geuren. Welke geur is jouw favoriet dit seizoen?

Waar zijn de geurkaars en de refill van gemaakt?

De geurkaarsen en de refills zijn 100% CO2 neutraal geproduceerd in Nederland en gemaakt van een 100% natuurlijke was van raapzaad – en kokosolie. Niet alleen beter voor het milieu, de natuurlijke samenstelling biedt ook een langere brandduur en effectieve geurverspreiding.

Natuurlijke was is zachter dan was met parrafine, en daarmee kwetsbaarder. Het kan dus zijn dat vervoer de refill kaars beïnvloedt. Vrees niet: het heeft geen invloed op de prestatie van de kaars. Wanneer je de refill in het kaarsglas plaatst en aansteekt, valt het verschil in vorm niet langer op en kun je volop genieten van de unieke geurbeleving.

Hoe brand ik de kaars mooi op?

We raden aan de kaarsen altijd minimaal twee uur te branden, of zolang nodig is tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Hiermee voorkom je dat er een klein deel van de kaars sneller brandt en daarmee een tunnel veroorzaakt. Daarnaast raden we aan om de lont altijd kort te houden voor langer plezier van de kaars.

Hoe vul ik de kaars na?

Vul jouw geurkaars eenvoudig bij in een paar stappen:

  1. Was de binnenkant van het glas af met warm water. Disclaimer: het glas is niet vaatwasser bestendig.
  2. Verwijder de pit en het laatste kaars residu uit het glas met een keukenpapiertje.
  3. Droog het glas goed af.
  4. Pak je Geurkaars Refill uit de verpakking en verwijder het papier. 
  5. Plaats de was in het glas. Geniet van je nieuwe geurkaars!
Hoe vul ik de geurstokjes na?

Vul jouw geurstokjes eenvoudig bij in een paar stappen:

  1. Gebruik een onderzetter om je meubels te beschermen tegen de alcohol in de formulering.
  2. Open het parfumflesje voorzichtig door de zwarte diffusiedop los te draaien.
  3. Verwijder het witte deksel en schroef de zwarte diffusiedop terug op het flesje.
  4. Plaats de stokjes in de fles.
  5. Was daarna je handen met handzeep.

Voor optimaal genot, let op de locatie van de geurstokjes; vermijd direct zonlicht, verwarmingsbronnen en locaties met te veel tocht. Het draaien van de stokjes is niet nodig, maar kan een geurboost geven indien gewenst.

Let op: de aanwezigheid van alcohol in de formulering kan vlekken veroorzaken op gevoelige oppervlakken. Om dit te voorkomen, adviseren we tijdens het navullen altijd een onderzetter te gebruiken, of boven een wasbak na te vullen. Plaats de stokjes ook altijd op een onderzetter en niet los op een meubel. Zorg er vervolgens voor dat de buitenkant van de fles goed droog is.

Tijdloos design

Het glas van de geurkaas en geurstokjes met subtiel Marie-Stella-Maris logo is ontworpen om ieder interieur te verrijken. Laat je mood, interieur, of het seizoen de toon zetten en kies voor elegant mat zwart, of stralend helder wit.