Nieuw! Luxe navulbare geurkaarsen

The Monochrome Edition

Ontdek onze nieuwe, luxe navulbare geurkaarsen, waar tijdloos design samenkomt met verfijnde geurervaring.

De navulbare geurkaars en de refills zijn verkrijgbaar in vijf unieke geuren - van verfrissend en sprankelend, tot warm en houtachtig. Kies uit de monochrome kleuren mat zwart of helder wit, beide ontworpen om jouw interieur te verrijken.

Vul de kaars eindeloos na met onze refills: de 100% natuurlijke was is gemaakt van raapzaadolie en kokosolie.

Eindeloos navulbaar

Is je geurkaars op? Het tijdloze glas is zo ontwikkeld dat je deze eindeloos kunt navullen met alle geuren als de kaars is opgebrand. Met navullen besparen we samen afval en verminderen we de CO2-uitstoot, en daarmee ons impact op het milieu! Vul het glas simpelweg na met onze refills, die verkrijgbaar zijn in vijf unieke geuren. Welke geur is jouw favoriet dit seizoen?

Waar zijn de geurkaars en de refill van gemaakt?

De geurkaarsen en de refills zijn 100% CO2 neutraal geproduceerd in Nederland en gemaakt van een 100% natuurlijke was van raapzaad – en kokosolie. Niet alleen beter voor het milieu, de natuurlijke samenstelling biedt ook een langere brandduur en effectieve geurverspreiding.

Natuurlijke was is zachter dan was met parrafine, en daarmee kwetsbaarder. Het kan dus zijn dat vervoer de refill kaars beïnvloedt. Vrees niet: het heeft geen invloed op de prestatie van de kaars. Wanneer je de refill in het kaarsglas plaatst en aansteekt, valt het verschil in vorm niet langer op en kun je volop genieten van de unieke geurbeleving.

Hoe brand ik de kaars mooi op?

We raden aan de kaarsen altijd minimaal twee uur te branden, of zolang nodig is tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Hiermee voorkom je dat er een klein deel van de kaars sneller brandt en daarmee een tunnel veroorzaakt. Daarnaast raden we aan om de lont altijd kort te houden voor langer plezier van de kaars.

Hoe vul ik de kaars na?

Vul jouw geurkaars eenvoudig bij in een paar stappen:

  1. Was de binnenkant van het glas af met warm water. Disclaimer: het glas is niet vaatwasser bestendig.
  2. Verwijder de pit en het laatste kaars residu uit het glas met een keukenpapiertje.
  3. Droog het glas goed af.
  4. Pak je Geurkaars Refill uit de verpakking en verwijder het papier. 
  5. Plaats de was in het glas. Geniet van je nieuwe geurkaars!

Tijdloos design

Het glas met subtiel Marie-Stella-Maris logo is ontworpen om ieder interieur te verrijken. Laat je mood, interieur, of het seizoen de toon zetten en kies voor elegant mat zwart, of stralend helder wit.