Feel the Scent

Ga mee op een zintuiglijke reis

Laat je zintuigen leiden naar onvergetelijke herinneringen en transformeer emoties met onze unieke geuren. Ontdek nu jouw perfecte match.

No.12 Objets d'Amsterdam

Onze meest iconische geur; helder en subtiel prikkelend. Sprankelende citrusakkoorden en groene thee zorgen voor een frisse sensatie, terwijl de onderliggende salie, amber en musk diepte en warmte geven. Een echte no-nonsense geur, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.

No.10 Rock Roses

Van helder en bloeiend naar donker en hypnotiserend. Roos en jasmijn nodigen je uit naar het florale hart, terwijl aantrekkelijke kasjmier en rokerig leer een donker en intrigerend contrast bieden. Rock Roses is verleiding in haar puurste vorm.

No.07 Voyage Vétiver

De heldere geur neemt je mee op een reis van kristalheldere citrusnoten, via salie en zeezout, naar de uiteindelijke bestemming van droge vetiver. Geïnspireerd door aromatische kust met haar zilte zeewind.

Ontdek jouw perfecte match

Ga op een zintuiglijke reis met een geur die aansluit bij jouw unieke persoonlijkheid. Ontdek jouw favoriete geur nu met onze Geurtmatch.

De ontwikkeling van onze unieke geuren

Onze collectie omvat een reeks exclusieve geuren, ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs. Een van onze parfumeurs is Douglas Morel, met wie wij No.10 Rock Roses en No.07 Voyage Vétiver hebben ontwikkeld.

In een exclusief interview spraken wij Morel over zijn inspirerende reis naar de wereld van geuren, de link tussen geur en emotie en ontwikkeling van geur met behulp van de olfactorishe geurenpyramide.

''Het bereiken van de juiste balans en volgorde van geurtonen is essentieel voor het creëren van een harmonieuze en langdurige geurervaring.''

Douglas Morel, parfumeur voor marie-stella-maris

De geurenpyramide

De geurpiramide beschrijft de olfactorische reis van geurnoten in een parfum. Deze piramide is opgebouwd uit drie lagen: de topnoten, hartnoten en basisnoten. De lengte van de piramide kan variëren voor body- en homeproducten.

Meer weten over de ontwikkeling van geuren? Ontdek meer in het interview met onze parfumeur Douglas Morel.