“Care for your guest. Care for water”

Hospitality Essentials

ZORG VOOR JOUW GASTEN

Wil jij je gasten voorzien van natuurlijke en premium verzorgingsproducten en hygiëne zonder in te leveren op ervaring? Wij zijn er om je te helpen.


Onze navulbare verzorgingsproducten reinigen, voeden en hydrateren de huid en houden deze zacht en soepel. De producten bevatten natuurlijke (botanische) ingrediënten en zorgen voor een unieke geurbeleving.


Wij doen ons uiterste best om uniseks geuren te ontwikkelen die de stemming opbeuren en een sfeer creëren waarin mensen zich prettig voelen. Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten tot wel 100%. Alle persoonlijke verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen. Naast het werken aan een verantwoorde inkoop van onze ingrediënten, streven we naar duurzame verpakkingen. Navullen is hierbij onze belangrijkste focus, omdat we afval willen verminderen en onze negatieve impact op het milieu willen beperken. Doet je met ons mee?

Premium badkamers met minder afval

PERSOONLIJKE VERZORGING & KAMERPARFUMS

Al onze hospitality essentials voor badkamer en/of toilet zijn navulbaar en kunnen worden geleverd met premium en duurzame dispenserhouders. Onze flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan jouw behoeften te voldoen. Ze kunnen gemakkelijk worden nagevuld met jerrycans van 5000 ml. Wij kiezen er bewust voor om geen kleine amenities meer aan te bieden om zo bij te dragen aan afvalvermindering in de hospitality.

MINERAAL WATER – Uitgebalanceerd voor elk moment
Ons mineraalwater is geschikt bij elke smaakvolle maaltijd of gewoon als verfrissing op elk moment van de dag, dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van de mineralen. Houdt je gasten gehydrateerd met onze platte en/of bruisende variant.

Wij bieden een gevarieerd assortiment aan verpakkingen voor verschillende gelegenheden. Wij zijn voortdurend bezig ons aanbod te verleggen naar meer duurzame wateroplossingen, zoals onze kartonnen waterverpakking en een hervulbare waterfles. Het ontwikkelen van duurzamere tapwatersystemen voor de horeca en zakelijke markt staat hoog op onze prioriteitenlijst. Ons mineraalwater is verkrijgbaar via nationale en lokale groothandels.

Schoon water &

HYGIËNE VOOR IEDEREEN

Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot een bron van schoon water en hygiëne. Door ons assortiment in mineraalwater, natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten en luxe huisparfums dragen wij ons steentje bij. Voor elk product dat jij koopt, doneren wij een vast percentage van onze omzet om wereldwijd duurzame waterprojecten te realiseren. Samen hebben we sinds 2011 al meer dan €2.100.000 kunnen bijdragen. Hierdoor hebben 100.000 mensen toegang gekregen tot schoon water, maar we zijn er nog niet. We gaan door tot schoon water toegankelijk is voor iedereen, overal.

REFILLABLE Lichaams- en Haarverzorging

Natuurlijke verzorgingsproducten om de huid schoon te maken, te voeden en te hydrateren. Onze essentiële verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in: 300 ml soft touch flessen (hand- en lichaamszeep, hand & bodylotion, shampoo, conditioner); 470 ml glazen flessen (hand & body wash, hand & bodylotion); 500 ml flessen met viewstrip (cleansing hand gel, hand- en lichaamszeep, hand & bodylotion, shampoo, conditioner). Alle items komen met bijpassende houders en bijbehorende REFILLS (navulverpakkingen) van 5000 ml.

Cleansing Hand Gel

Een luxe hand sanitizer waar je geen water voor nodig hebt. De gel reinigt, trekt snel in en verzorgt. Onder andere de toevoeging van glycerin zorgt de gel ook voor hydratatie van de handen. Deze luxe gel bevat naast alcohol ook nog verschillende botanische ingrediënten als lavendel, geranium en rozemarijn om een fijne en luxe geurbeleving te garanderen. Om het gebruiksgemak te bevorderen, kan de 500 ml bottle geplaatst worden in onze handige hygiëne zuil.

Huisparfums

Creëer een unieke geurbeleving in jouw hotel met onze geurstokjes, luxe room spray, linnenwater en/of geurkaarsen.

Natuurlijk mineraalwater

De sociale en gezonde dorstlesser is beschikbaar voor in jouw hotel; in het restaurant, de bar of voor op de kamer in de minibar.

Espléndido Mallorca
Es Traves no 5
Puerto De SóllerIslas
Baleares, Spanje

Zoku
Weesperstraat 105
1018 VN Amsterdam

Le Marin Boutique Hotel
Henegouwerplein 56
3021 PN Rotterdam

Boutique Concepts VLC SL
Alle Pintor Gisbers 2 bajo izq.
46006 Valencia, Spanje

Kimpton De Witt
Nieuwezijds Voorburgwal 5
1012 RC Amsterdam

Dutchen Vakantieparken
Rading 2A
1231 KA Loosdrecht

The Dominican
Léopoldstraat 9
1000 Brussel, België

De Wever Lodge
Onderlangs 35
6731 BK Otterlo

Pulitzer
Prinsengracht 315-331
1016 GZ Amsterdam

BOAT&CO
Revaleiland 500
1014 ZG Amsterdam

The Nox Hotel
Keistraat 8
3512 HV Utrecht

Lloyd Hotel
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam

Contact

Bent je geïnteresseerd in ons hospitality aanbod? Neem dan contact met ons op! Dit kan via mail of vraag direct een samenwerking aan met het contact formulier via onderstaande button.

E: hello@marie-stella-maris.com
T:(+31)085-2732828