Create Your Ripple Effect

Give a Gift With Impact

Cadeaus voor Body & Home

Met kleine gebaren kun je grote golven van verandering teweegbrengen. Geef dit jaar tijdens de feestdagen een Marie-Stella-Maris giftset cadeau: van natuurlijke body care tot luxe huisparfums. Met elk cadeau dat je koopt, draag je bij aan duurzame waterprojecten.

Ontdek nu de nieuwe giftsets én de limited edition geurlijn No.08 Nuit des Figues met tonen van vijg, rabarber en amber.

Body Care Giftsets

Verwen een ander met onze body giftsets! Onze body care producten zijn geformuleerd met natuurlijke ingrediënten en bovendien 100% vegan. Van travelsize essentials tot een compleet spa-moment in de badkamer: onze body care giftsets zijn een verrijking in elke self-care routine.

Home Giftsets

Van onze iconische geurstokjes tot ultieme sets met navulbare geurkaarsen: onze luxe home giftsets verrijken ieder interieur! Kies voor een sprankelende geurbeleving met No.12 Objets d'Amsterdam of voor een warme, uitgesproken geurervaring met No.08 Nuit des Figues.

Nieuwe Limited edition geur

No.08 Nuit des Figues

Ontdek onze limited edition geur, exclusief ontwikkeld voor de feestdagen! Geïnspireerd door de warmte, weelde en rijkheid van dit seizoen.

No.08 Nuit des Figues is een viering van de vijg; van de groene bladeren tot het fruitige hart. Helderheid wordt verzacht door een wit bloemenakkoord, terwijl de frisse rabarber de zoetigheid balanceert. De compositie wordt opgewarmd met een basis van amber en een vleugje specerijen, waardoor een rijk en warm gevoel ontstaat.

Nieuw!

Luxurious Hand Care

Volledig nieuw in onze Festive Collectie is de Exfoliating Hand Soap in de Luxurious Hand Care set: voor extra verzorgde en gehydrateerde handen deze winter!

De exfoliërende handzeep is verrijkt met rozenbottelolie en bevat natuurlijke scrubdeeltjes van granaatappel voor een zachte exfoliatie, geschikt voor dagelijks gebruik. De handlotion hydrateert je handen en laat een heerlijke, subtiele geur achter. Presenteer de twee glazen flessen op de keramieken tray voor een luxe uitstraling in de keuken of badkamer!

Deze giftset is verkrijgbaar in onze iconische geur No.12 Objets d'Amsterdam en de nieuwe, limited edition geur No.08 Nuit des Figues.

Gifts that keep on giving

''Met een cadeau van Marie-Stella-Maris maak je niet alleen de ontvanger blij; met jouw aankoop help je ook structureel anderen in de wereld.''

create your ripple effect

Cadeaus met impact

Het ripple effect is gebaseerd op het idee dat één gebeurtenis doorlopende positieve gevolgen kan hebben, zelfs wanneer we die niet direct waarnemen.

Creëer jouw eigen ripple effect en geef deze feestdagen een cadeau met dubbele impact: verwen een ander met een duurzaam verwencadeau en draag direct bij aan duurzame waterprojecten over de hele wereld!

Hoe we dit doen? Met elk cadeau dat je bij ons koopt, doneren wij structureel een deel van de omzet aan partners die zich inzetten voor schoon drinkwater.