Feel the Scent

Ga mee op een zintuigelijke reis

Laat je zintuigen leiden naar onvergetelijke herinneringen en transformeer emoties met onze unieke geuren. Ontdek nu jouw perfecte match.

No.12 Objets d'Amsterdam

Onze meest iconische geur; helder en subtiel prikkelend. Sprankelende citrusakkoorden en groene thee zorgen voor een frisse sensatie, terwijl de onderliggende salie, amber en musk diepte en warmte geven. Een echte no-nonsense geur, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.

No.10 Rock Roses

Van helder en bloeiend naar donker en hypnotiserend. Roos en jasmijn nodigen je uit naar het florale hart, terwijl aantrekkelijke kasjmier en rokerig leer een donker en intrigerend contrast bieden. Rock Roses is verleiding in haar puurste vorm.

No.07 Voyage Vétiver

De heldere geur neemt je mee op een reis van kristalheldere citrusnoten, via salie en zeezout, naar de uiteindelijke bestemming van droge vetiver. Geïnspireerd door aromatische kust met haar zilte zeewind.

''Het bereiken van de juiste balans en volgorde van geurtonen is essentieel voor het creëren van een harmonieuze en langdurige geurervaring.''

Douglas Morel, parfumeur voor marie-stella-maris

De ontwikkeling van unieke geuren

Onze collectie omvat een reeks exclusieve geuren, ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande parfumeurs. In een exclusief interview spraken wij onze parfumeur over zijn inspirerende reis naar de wereld van geuren, de link tussen geur en emotie, en de ontwikkeling van geuren met behulp van de olfactorische geurenpiramide.

Lees het volledige interview met onze parfumeur Douglas Morel.