Maak kennis met de nieuwe geur No.07 Voyage Vétiver. Met Voyage Vétiver introduceren we naast de vijf huidige geuren, een zesde geur binnen het home- en bodycare assortiment. Voyage Vétiver is geïnspireerd op de aromatische kust en is een frisse en zacht minerale geur die je meeneemt op reis langs de verschillende geurtonen van o.a. Vetiver, salie en zeezout.

No.07 Voyage Vétiver

Als een wandeling over het strand

Voyage Vétiver is een schone geur die het vertrouwde overstijgt. Ze neemt je mee op een reis langs kristalheldere citrustonen, via muskaatsalie en zeezout naar de eindbestemming droge vetiver. Geïnspireerd door de aromatische kust met haar zilte zeewind, creëert Voyage Vétiver een buitengewone en verslavende ervaring. Voyage Vétiver is een zachte minerale geur die een gevoel van rust en vrijheid meebrengt; als een ontspannende wandeling over het strand. De geur brengt je terug naar jouw pure staat van zijn.

Meer lezen over de ontwikkeling van onze geur?

We gingen in gesprek met Mieke van Engelen, Director of Business Development bij Marie-Stella-Maris en verantwoordelijk voor alle nieuwe productintroducties.

Care producten van No.07 Voyage Vétiver

Natuurlijke Hand & Body Care

Creëer een moment van rust tijdens jouw beauty-routine met de reinigende en hydraterende care producten in de verslavende fris-schone geur No.07 Voyage Vétiver. Als een ontspannende wandeling op het strand; voor een heerlijke start of einde van iedere dag. Verkrijgbaar in een Body Wash, een Hand Soap en een luxe Hand Giftset, bestaande uit zowel de Hand soap en Body Wash.

Huisparfums in No.07 Voyage Vétiver

Luxe Home Fragrances

Onze geurstokjes en roomspray zijn vanaf heden ook verkrijgbaar in de nieuwe geur No.07 Voyage Vetiver. Voor continue of instant verspreiding van de verslavende frisse en minerale geur in jouw huis. Onze huisparfums dienen ook als prachtig styling-item.

Meer lezen over de ontwikkeling van onze nieuw geur?