Holiday Packing Routine

Bereid je voor op de perfecte zomervakantie met onze Holiday Packing Routine! Wat jouw vakantiebestemming ook is, deze reis essentials zijn onmisbaar in elke koffer of reistas. Van heerlijke body care producten in handige reisformaten en minerale zonbescherming tot luxe geuren voor elke ruimte. Lees verder en ontdek jouw nieuwe ultieme inpak checklist.

Travel Body Care Set

De Travel Body Care Set is een must-have voor elke vakantie: het bevat alles wat je nodig hebt voor een reinigende en hydraterende verzorging. De set bestaat uit een body wash, een body cream, een roomspray en een full-size lip balm in de verleidelijke geur van No.10 Rock Roses.

De duurzame toilettas is gemaakt van gerecycled materiaal en biedt genoeg ruimte om al je andere vakantie essentials mee te nemen op reis!

Cleansing Handgel

Houdt je handen schoon en fris, waar je ook bent. De handgel reinigt en hydrateert je handen zonder water: ideaal voor onderweg. Naast zijn zuiverende werking, biedt de handgel ook verzorging met natuurlijke glycerine en pro-vitamine B5. Door de sprankelende geurcombinatie met tonen van groene thee, citrus en salie laat de handgel bovendien een subtiele, frisse geur achter.

Minerale zonbescherming

Bescherming tegen de zon is van cruciaal belang tijdens je vakantie. Kies voor zonnebrandcrème met SPF 50 voor je gezicht en SPF 30 of hoger voor je lichaam voor effectieve UV-bescherming.

Onze minerale zonnebrandcrème is geformuleerd met non-nano zinkoxide: veilig zijn voor je huid en de oceaan. Door de toevoeging van natuurlijk ingrediënten, zoals gouden zeewier en zeealgen, ben je ook nog eens verzekerd van extra verzorging en hydratatie. Voor zorgeloze zonbescherming, wat je vakantiebestemming ook is!

Roomspray

Met onze roomsprays kun je elke ruimte verfrissen met jouw favoriete geur. De roomspray in 100 ML zijn het perfecte reisformaat. Gooi deze kleine, handige fles zeker niet weg als hij op is: je kunt onze roomsprays bijvullen aan onze Refill Bar in de winkel.