Designed to Enjoy, Endlessly.

Met Marie-Stella-Maris zorg je goed voor jezelf én een ander. Ontdek natuurlijke verzorgingsproducten geformuleerd met schone ingrediënten en luxe huisparfums in iconische geuren. Eindeloos genieten dankzij het tijdloze design en refill opties. Voor elk product dat jij koopt, doneren wij bovendien een vast bedrag aan duurzame waterprojecten!

Enjoy

Wij geloven dat wie goed voor zichzelf zorgt, ook voor een ander kan zorgen. Onze missie is om premium essentials te ontwikkelen, die een positieve invloed hebben op jouw zintuigen en welzijn.

Onze natuurlijke Body Care essentials zijn daarom zorgvuldig geformuleerd met maar liefst 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Vegan, clean en altijd vrij van SLS, SLES, parabenen en siliconen.

Geniet van een unieke geurbeleving in huis met onze luxe huisparfums in zes iconische geuren. Van verfijnde geurstokjes tot geurboosts met roomsprays en sfeervolle kaarsen. Met het tijdloos ontworpen design passen deze home essentials perfect in ieder interieur.

Refill

Kies voor navullen en verminder zo je impact op het milieu! Onze producten zijn ontworpen met aandacht voor detail om impact op het milieu te beperken. Denk hierbij aan het verminderen van afval en het reduceren van CO2 uitstoot tijdens productie en transport.

Alle producten zijn daarom navulbaar in onze Stores & Refill Stations, maar kunnen ook worden bijgevuld met onze refill verpakkingen. Navullen is niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor je portomonnee - vooral met onze Refill Bundles!

Contribute

Wist je dat 1 op de 4 mensen op de wereld geen toegang heeft tot schoon drinkwater? Wij vinden dat iedereen in de wereld toegang tot schoon (drink)water en hygiëne hoort te hebben.

Met elke aankoop lever je daarom een waardevolle bijdrage. Structureel gaat een deel van onze omzet naar duurzame waterprojecten. Sinds onze oprichting in 2011 hebben we al meer dan €2.100.000 gedoneerd. Dankzij deze bijdrage hebben we meer dan 100.000 mensen kunnen voorzien van toegang tot schoon water! Jouw keuze maakt een verschil.

Benieuwd welke projecten we dankzij jouw aankoop hebben ondersteund? Ontdek meer op Marie-Stella-Maris Foundation!