Summer routines

Summer Scents at Home

Creëer een zomerse ambiance met sprankelende geuren

De kracht van geur wordt al lang geassocieerd met het opwekken van bepaalde gemoedstemmingen, en kan zelfs herinneringen doen herleven. Als je net terug bent van een vakantie, kan het zijn dat je het zomerse gevoel nog niet helemaal wilt loslaten. Met onze sprankelende geuren transporteer je terug naar je mooiste vakantiemomenten! Of je nu geurstokjes gebruikt om ruimtes voortdurend subtiel te parfumeren, kiest voor een roomspray voor een instant geurboost, of 's avonds een zachte geurbeleving wilt creëren met onze natuurlijke geurkaarsen – blijf nog even in de sfeer van je vakantie, waar je ook bent.

vetiver, salie en zeezout

No.07 Voyage Vétiver

Voyage Vétiver is geïnspireerd op de aromatische kust en is een frisse en zacht minerale geur die je meeneemt op reis langs de verschillende geurtonen van onder andere vetiver, salie en zeezout.

Deze schone geur met kristalheldere citrustonen, muskaatsalie en zeezout brengt je terug naar die ontspannende stranddagen met frisse duiken in een helderblauwe zee.

Groene thee, citrus, salie

No.12 Objets d'Amsterdam

Objets d’Amsterdam is onze iconische geur; helder en subtiel prikkelend. Sprankelende citrusakkoorden en groene thee zorgen voor een frisse sensatie, terwijl de onderliggende salie, amber en musk de geur diepte en warmte geven.

Deze sprankelende geur met een warme onderlaag neemt je mee op een reis van een heerlijke dag vol activiteiten naar zwoele zomeravonden op het terras.

citroengras, bergamot en tijm

No.09 Lemon Notes

Lemon Notes is een verfrissende en energieke geur met de citrustonen van bergamot, citroengras en mandarijn. De geur heeft zijn eigenzinnige karakter te danken aan de toevoeging van verrassende ingrediënten zoals bergamot, kruidige tijm en patchoeli.

Met deze frisse citrusgeur in combinatie met kruidige tonen transporteer je direct terug naar de citroengaarden vlakbij de pittoreske dorpjes aan de Middelandse Zee.

Benieuwd hoe je nog langer kunt genieten van de zomer in huis? Lees dan dit interview met Margriet Kok, interieur designer bij Mek Styling, waarin ze haar stylingtips deelt voor dit seizoen.