Protect & Glow

Dé routine om je huid te beschermen, hydrateren en voeden

Ontdek hoe jij je huid ultiem kunt beschermen en verzorgen deze zomer met onze eenvoudige huidverzorgingsroutine. Voor een stralende huid met een gezonde glow, de hele zomer lang!

Stap 1

Exfoliëren

De Sea Salt Body Scrub is perfect om je huid voor te bereiden op een mooie, egale teint voordat je je favoriete zonnebrandcrème aanbrengt.

Onze exfoliërende scrub is verrijkt met natuurlijk zeezout uit Zeeland en upcycled calcietkorreltjes, die de dode huidcellen verwijderen en de bloedsomloop stimuleren. Terwijl je de scrub zachtjes inmasseert, zal de heldere geur van No. 07 Voyage Vétiver je zintuigen prikkelen en je een gevoel van ontspanning geven. Na het afspoelen voelt je huid zijdezacht en gerevitaliseerd aan!

stap 2

Beschermen

Bescherm en verzorg je huid op de best mogelijke manier: met zonnebrandcrème in SPF 30 en SPF 50! Onze formule met minerale filter van non-nano zinkoxide biedt effectieve en directe bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Daarnaast is onze zonnebrandcrème speciaal ontwikkeld om geschikt te zijn voor zowel normale als gevoelige (kinder)huidtypes, dankzij de 100% vegan formule.

Om je huid extra verzorging te bieden, is onze zonnebrandcrème geformuleerd met gouden zeewier en zee-algen, die rijk zijn aan vitaminen en mineralen. Deze krachtige ingrediënten werken samen om pigmentatie en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan, terwijl ze de hydratatie van je huid verbeteren. Voor zorgeloze zonbescherming, de hele zomer lang!

Stap 3

Reinigen

Na een dag vol zon en activiteiten is er niets verfrissender dan een douche met een verkwikkende Body Wash. Kies er een in jouw favoriete geur die je zintuigen prikkelt en je huid mild reinigt. Onze Body Washes zijn verrijkt met hydraterende ingrediënten zoals kokosglucoside en natuurlijke glycerine, die je huid zacht en gehydrateerd achterlaten. Geniet van het luxueuze schuim en spoel de dag weg terwijl je je huid verfrist en klaarmaakt voor de volgende zomerse avonturen.

Stap 4

Hydrateren

Last, but not least. Geef je huid een gezonde gloed met de Dry Body Oil. Deze lichte, niet-vette formule trekt snel in terwijl je huid een intensie hydratatie ervaart. De Dry Body Oil is verrijk met voedende ingrediënten zoals gouden zeewier, zoete amandelolie en upcycled cactusvijgolie, die rijk zijn aan vitamine A en E.

Breng de aftersun royaal aan na het douchen of baden. Je huid voelt zijdezacht aan en ziet er stralend uit - klaar om te schitteren in de zomerzon.