NEW

Natuurlijke Body Scrub & Body Cream

Tijdens de zomer wordt onze dagelijkse body care routine extra onder de loep genomen. Blote armen en benen, éindelijk weer zonlicht op onze huid. De zon geeft ons een gezonde dosis vitamine D, maar vraagt ook om aandacht voor voldoende hydratatie. Een stralende, gezonde huid begint bij body care die de huid voedt en hydrateert. Natuurlijke, effectieve ingrediënten vormen hierbij het uitgangspunt, voor een langdurige hydratatie. Onze nieuwe, natuurlijke twee-staps clean routine bestaat uit een exfoliërende body scrub en voedende body cream, beide geschikt voor ieder huidtype. Zowel de scrub als de cream bevatten zo min mogelijk onnodige ingrediënten, waarvan 97% van natuurlijke oorsprong, uiteraard vrij van microplastics en 100% vegan. Beide producten zijn navulbaar.

Natuurlijke huidverzorging

Exfoliërende body scrub

Start je verzorgingsroutine met onze exfoliërende body scrub, een rijke formule met natuurlijke scrubdeeltjes van abrikozenpit en verzorgende zonnebloemolie. De verzorgende scrub verwijdert dode huidcellen, brengt de bloedcirculatie op gang en bevordert huidvernieuwing, voor een soepele en jonge huid. Door gebruik van de scrub worden verzorgingsproducten beter opgenomen en gaat de huid stralen. Win-Win!

fluweelzachte textuur

Voedende body cream

Vervolg of verrijk je routine met onze voedende body cream. Dankzij de toevoeging van shea butter en zoete amandelolie wordt de huid intensief gehydrateerd en verzorgd. De body cream trekt snel in, plakt niet en helpt bij het verzorgen van droge plekken. Het resultaat is een soepele en lichtglanzende huid! Dankzij de volle, fluweelzachte textuur is de crème gemakkelijk aan te brengen en ideaal voor dagelijk gebruik.