Bij onze care producten vinden wij het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van zo natuurlijk mogelijke ingrediënten. Een stralende gezonde huid begint bij de juiste beauty care. De formules van ons clean beauty assortiment zijn verrijkt met verschillende natuurlijke en effectieve ingrediënten. Deze ingrediënten zijn mild, veilig en dragen bij aan de gezondheid van de huid. Daarnaast zit er niets in de formules wat er niet thuis hoort! Alle clean beauty producten zijn vrij van (water)vervuilende microplastics, de uitdrogende sulfaten SLS en SLES, parabenen, siliconen en petrochemische ingrediënten.

Ben jij benieuwd wat onze hero ingrediënten met jouw huid doen?

Shea butter

Als je last hebt van een droge huid? Dan is Shea butter het perfecte ingrediënt voor in jouw care routine. Shea butter iseen 100% natuurlijke plantaardige boter. Het is een plantenlipide gewonnen uit de noten van de shea boom (karité boom). Het is een rijke bron aan antioxidanten zoals vitamine E, die helpen de huid te verzachten en te voeden. Onze body lotion met Shea butter helpt de huid vocht vasthouden, te hydrateren en hersteld de droge huid zichtbaar.

De formules van onze Body Lotion, Hand Lotion, Body Cream en Hand Cream bevat shea butter.

Zonnebloemolie

Heb je een vochtarme of droge huid? Zonnebloemolie is een natuurlijke, niet-geurende plantenolie die zeer verzachtend werkt voor de huid. De zonnebloemolie wordt gewonnen uit de pitten van de zonnebloem. Zonnebloemolie zit vol met voedzame omega-6 vetzuren en vitamine D en E, waardoor het ook perfect is voor een jonge en vettige huid! De olie heeft ook het unieke vermogen om cellen te helpen vocht vast te houden. Door het gebruik van o.a. onze hand lotion blijft de huid langer gehydrateerd en kalm.

De formules van onze Hand Lotion, Body Scrub en Hand Cream bevat zonnebloemolie.

Abrikozenpit

Abrikozenpitjes in beauty producten staat bekend als een natuurlijk en effectief scrubmiddel voor een droge huid. De fijne deeltjes zorgen ervoor dat de dode en beschadigde huid verdwijnt. Door onze scrub in jouw beauty routine te integreren, creëer je een gladdere, gezondere huid met betere doorbloeding. De scrub bevat ultrafijne fijngeknepen pitjes, waardoor dode huidcellen verwijdert worden. Bovendien bevatten abrikozenpitjes boordevol vitamine E!

De formule van onze Body Scrub bevat abrikozenpitjes.

Hazelnootolie

Hazelnootolie is rijk aan vitamine E. De olie bevat verzadigde en voedende vetzuren die de huid hydrateren en soepel houden, dus perfect voor een rijpere huid! Onze body lotion  houdt de huid zacht en stevig en door zijn milde samentrekkende werking worden fijne lijntjes minder zichtbaar. Plantenolie voelt ligt aan op de huid, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in de huid.  

De formule van onze Body Lotion bevat hazelnootolie.

Zoete amandelolie

Heb jij last van een gevoelige of droge huid? Zoete amandelolie is een natuurlijke olie die de huid intensief voedt en helpt te hydrateren. Dit niet-geurende ingrediënt laat een stralende, gevoede huid achter, doordat het rijk is aan vitamine A,B en E. De olie voedt en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Met het gebruik van onze body cream voorkom je irritaties op de huid.   

De formule van onze Body Cream bevat zoete amandelolie.