Complete sun care routine

De eerste zomerse dagen komen eraan! Juist dan is het van belang om je huid extra aandacht te geven en jezelf een self-care moment te gunnen. In drie eenvoudige stappen heb jij al een compleet verzorgende body care routine die bestaat uit exfoliëren, beschermen en hydrateren - voor een stralende huid deze zomer!

Stap 1

Exfoliëren

Start je sun care routine met 1 tot 3 keer in de week exfolieren van je lichaam. Natuurlijke scrubkorrels van zeezout uit Zeeland en upcycled calcietkorreltjes in onze Deep Salt Body Scrub verwijderen dode huidcellen, waardoor de huid egaler bruint. 

De body scrub is verrijkt met hennepzaadolie, die rijk is aan omega-vetzuren. Deze formule hydrateert en versterkt de huid en laat het zacht en comfortabel achter. De subtiele Voyage Vétiver geur met tonen van zeezout, salie en vetiver zorgt ervoor dat je meteen in de vakantiestemming komt.

Stap 2

Beschermen

Bescherm je huid tegen schadelijke UVA en UVB stralen met een zonnebrandcrème. Gebruik de Minerale Zonbescherming Face in je ochtend skincare routine, zodat je gezicht gelijk beschermd is voor de eerste zonnestralen. Met een minerale zonnebrandcrème ben je direct beschermd tegen UV stralen – een half uur inwerktijd is dus niet nodig, in tegenstelling tot reguliere, chemische zonnefilters. 

Check ook altijd de UV-index van de dag, zodat je weet of je je lichaam moet insmeren met de Minerale Zonbescherming Body in SPF 30 of SPF 50. Ben je de hele dag buiten? Smeer je dan om de twee uur in en probeer de zon te vermijden wanneer de UV-index op zijn hoogst is. Dit is vaak tussen de 12:00 en 15:00 uur. 

Onze minerale zonbescherming is verrijkt met gouden zeewier en zee-algen. Deze ingrediënten zijn rijk aan vitaminen en mineralen om hydratatie van de huid te verbeteren en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De 100% vegan formule is waterresistent, plakt niet en laat geen witte waas achter op de huid.

stap 3

Hydrateren

Je huid verzorgen na blootstelling aan de zon is net zo belangrijk als je huid ervoor beschermen. Na een dag in de zon kan je huid droog aanvoelen. Herstel, hydrateer en verzacht de huid met de Dry Body Oil. De formule is verrijkt met gouden zeewier, zoete amandelolie en upcycled cactusvijgolie, die rijk zijn aan vitamine A en E. Ideaal om de huid te verzorgen na een dag in de zon. De aftersun trekt direct in de huid voor langdurige hydratatie met een zijdezachte gloed.