Body care & Home essentials giftsets

Speciaal voor de feestdagen lanceren we onze luxe giftsets, met daarin natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums. De gehele Festive Collection wordt aangeboden in limited-edition cadeauverpakking. De dieprode kleur en gouden accenten geven de giftsets een feestelijke en tegelijkertijd luxe uitstraling. Het gouden patroon in het design is een vertaling van de ‘sparkle’ die de feestmaand met zich meebrengt. Het effect van geven, dat mooier is dan te ontvangen.

De feestelijke sets, verkrijgbaar in beperkte oplage, variëren van all time favorites tot complete home experience cadeaus.

Cadeaus met impact

Ben je op zoek naar een mooi cadeau, waarmee je tegelijkertijd impact maakt?

Marie-Stella-Maris cadeau geven, is meer dan zomaar geven. Je geeft niet alleen een heerlijk verwenproduct cadeau; met elke aankoop draag je ook bij aan duurzame waterprojecten. Dat maakt het geven nóg mooier:
The sparkle of giving!

De feestelijke sets, verkrijgbaar in beperkte oplage, variëren van all time favorites tot complete home experience cadeaus.

Luxurious Giftsets

Natuurlijke verzorging en een fijne sfeer in huis met de luxurious Giftsets; een Hand Care giftset en Geurstokjes met luxe presentatie tray en coaster van keramiek. De coaster en tray geven deze bestsellers een nóg luxere uitstraling. Een verrijking voor ieder interieur.

Essential Giftsets

Maak kennis met onze body care & home producten in de middelgrote Essential Giftsets. Verwen jezelf of iemand anders met de verzorgende en hydraterende producten uit de Body Care Essential giftset. Onze body care hydrateert en verzorgt de huid. Liever iets geven voor in huis? Met de Home Essentials set creëer je een unieke geurbeleving in iedere ruimte. Onze luxe home producten passen stijlvol in elk interieur.

Ultimate Festive Giftsets

Ultiem genieten van natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums met de uitgebreide Festive Giftsets. De producten in de Festive Collection Body Care reinigen mild en verzorgen, voor een fluweelzachte huid. Met de Festive Collection Home Fragrances creëer je een fijne sfeer en unieke geurbeleving in iedere ruimte in huis.

"The sparkle of giving"

Gifts with double impact

Duurzaam verwencadeau

Met Marie-Stella-Maris geef je een duurzaam verwencadeau mét impact. Alle care producten in de verschillende sets maken onderdeel uit van het nieuwe Clean Beauty assortiment; goed voor de huid, beter voor de natuur. De tijdloze design-verpakkingen van de producten zijn refillable en dus eindeloos te gebruiken.

Feestelijke geuren

Bij het ontwikkelen van onze geuren werken we met de beste parfumeurs samen om mooi gelaagde geuren te ontwikkelen die je stemming positief beïnvloeden en een sfeer creëren waarin je je prettig voelt. Onze geuren zijn tijdloos en toch modern, klassiek en toch onverwacht.

Onze Festive collectie verschijnt in drie van onze signature geuren: No.03 Poivre Noir Frais, No.10 Rock Roses en No.12 Objets d’Amsterdam.

Impact

Met jouw aankoop draag je bij. Structureel gaat een deel van onze omzet naar duurzame waterprojecten. Sinds de oprichting in 2011 hebben we inmiddels €1.800.000 bijgedragen. Hiermee kunnen we al 85.000+ mensen helpen aan toegang tot schoon water. We streven ernaar om vóór 2026 minstens 100.000 mensen te hebben bereikt. Join us!