Welke geur geeft jou een zomers gevoel?

Laat je deze zomer verassen door twee unieke geuren. Voor een frisse start van de dag kies je No.9 Lemon Notes. Deze zonnige combinatie van citroengras, bergamot, vetiver, tijm en patchoeli geeft je een energieke kick.

Of stap na een lange, warme dag onder de douche met onze bodywash in No.14 Courage des Bois. De warme mix van sandelhout, patchoeli, rokerige oudh en zachte saffraan omhult je met geborgenheid en luxe.

No.09 Lemon Notes

Een zonnige verrassende compositie van citroengras en bergamot, die wordt verrijkt met de warme tonen van vetiver, tijm en patchoeli. Diep warm, fris en energiek; Lemon Notes geeft je een echte kick.

No.14 Courage des Bois

Luxueus, rijk en tijdloos. Warme tonen van sandelhout en patchoeli creëren een herkenbare houtachtige geur, terwijl kruidige saffraan en licht gerookt oud een onverwachte twist geven. Courage des Bois, roept een gevoel van elegantie en luxe op.

''Het bereiken van de juiste balans en volgorde van geurtonen is essentieel voor het creëren van een harmonieuze en langdurige geurervaring.''

Douglas Morel, parfumeur voor marie-stella-maris