de nieuwe duurzame douche-sensatie

Tap Water. Make Magic.

Ontdek de nieuwe Foaming Body Wash met concentrates. Creëer een magisch rijk schuimende douche-ervaring door de duurzame design fles te vullen met kraanwater en onze concentrate, die verkrijgbaar is in vier van onze iconische geuren. De 100% vegan en natuurlijke geconcentreerde formule is verrijkt met aloë vera en huideigen biolipiden, voor een zachte en gehydrateerde huid.

Duurzame design fles

Endless Refill

De Foaming Body Wash flacon is een duurzame glazen fles met siliconen sleeve die eindeloos navulbaar is met kraanwater en onze concentrates. Met de introductie van de concentrates wordt er geen onnodig water getransporteerd, wat zorgt voor aanzienlijk minder CO2 uitstoot in productie en vervoer. Door de fles te refillen met de concentrates wordt maar liefst 40% gewicht bij transport verminderd en afval gereduceerd!

Zo vul je gemakkelijk de duurzame fles en creëer je een rijk schuim voor een luxe en verzorgende douche-ervaring.

Verrijkt met biolipiden en aloë vera

Nourishing Body Wash

Verwen de huid met de 100% vegan formule die jouw dagelijkse routine verandert in een heerlijk ontspanmoment. Het rijke schuim met toegevoegde biolipiden en aloë vera heeft een hydraterende werking en laat de huid gevoed en soepel achter.

ontspanmoment met geur

Iconic Fragrances

Creëer een luxe douche-sensatie die de zintuigen prikkelt. Van een frisse verkwikking met sprankelende citrusakkoorden tot een verleidende geurbeleving met bergamot en rozen: de Body Wash concentrates zijn verkrijgbaar in de vier iconische geuren:

  • No.07 Voyage Vétiver
  • No.10 Rock Roses
  • No.12 Objets d’Amsterdam
  • No.14 Courage des Bois