Top 3 Vaderdag cadeaus

Verras jouw dierbare vader of liefdevolle ander op Vaderdag met een heerlijk cadeau. Brengt hij graag zijn tijd door in de buitenlucht, is hij begaan met het milieu of wordt hij juist blij van rijke geuren? Dan wij hebben het perfecte cadeau om hem te verwennen op deze speciale dag. Lees verder en laat je inspireren door onze selectie van luxe geschenken.

No.07 Voyage Vétiver

Home Gift Set

Brengt hij graag zijn tijd door in de natuur? Dan is de Home Gift Set in No.07 Voyage Vétiver met geurstokje, roomspray en keramieken presenteertray een mooi cadeau om te geven. Verwelkom de buitenlucht naar binnen met het perfecte duo om kleinere ruimtes continue subtiel te parfumeren en een instant geurboost te creëren wanneer gewenst. Met geurtonen van vetiver, salie en zeezout is Voyage Vétiver een zachte minerale geur die een gevoel van rust en vrijheid meebrengt; als een ontspannende wandeling over het strand.

No.12 Objets d'Amsterdam

Foaming Body Wash Starter Kit

Geeft jouw vader of liefdevolle ander veel om het milieu en bespaart hij het liefst zo veel mogelijk water en afval? Verras diegene dan met de Foaming Body Wash Starter Kit. De starter kit bestaat uit een concentraat in No.12 Objets d’Amsterdam en een innovatieve design fles, waarmee je een rijk schuimende body wash creëert met geurtonen van groene thee, citrus en salie. Vul simpelweg zelf de glazen fles met kraanwater en de Body Wash Concentrate voor een zacht reinigende formule. Is de zeep bijna op? Vul deze dan gemakkelijk bij met een van de concentraten, verkrijgbaar in vijf verschillende geuren. Samen verminderen we afval en besparen we water!

No.14 Courage des Bois

Body Wash

Houdt jouw favoriete persoon van een rijke geur? Dankzij de geurcombinatie met tonen van sandelhout, saffraan en oudh zorgt onze hydraterende Body Wash in No.14 Courage des Bois voor een tijdloos gevoel van warmte en luxe. Geformuleerd met natuurlijk reinigende ingrediënten zoals kokosglucoside en natuurlijke glycerine voor een heerlijk schoon en verzorgd gevoel.