De mooiste terrassen en beach clubs om deze zomer te bezoeken

Summer is loading! Op zoek naar de beste terrassen en strandtenten in Nederland? Wij delen met jou onze favoriete plekjes die je zeker moet bezoeken deze zomer. Je kunt onze tips ook terugvinden in onze Instagram Guide!

Bloemendaal

Republiek Bloemendaal

De perfecte plek om te ontspannen na een lange strandwandeling, of te genieten van een heerlijke dag in de zon. Je wilt er al heen voor het fantastische interieur! Maar ook buiten hebben ze een heerlijk terras met uitzicht op de zee. Je kunt er heen voor ontbijt, lunch en diner en op zaterdag en zondag kun je genieten van verse pizza’s uit de steenoven.

Scheveningen

Barbarossa

Barbarossa ligt op het idyllische Zwarte Pad in Scheveningen. We raden je aan om lekker languit te liggen op een van hun blauwe strandbedjes, onder de gestreepte parasol. Drankje erbij en genieten maar. Liever een hapje eten met uitzicht op zee? Op het menu staan pure, eerlijke en bovenal verse producten met een Mediterrane of Aziatische touch.

Noordwijk

Nomade Beachhouse

Een fijne strandtent in Noordwijk waar niks moet en alles mag. Vertoef op het terras of vooraan op het strandgedeelte met uitzicht op de zee. Geniet van een heerlijke lunch, diner en borrel geïnspireerd op de rijke smaken van de Midden-Oosterse keuken.

Utrecht

Bistro tot 2024 

Deze Franse bistro in hartje centrum Utrecht heeft een heerlijk terras aan de Oudegracht aan de Werf, met de lekkerste klassieke Franse gerechten en heerlijke wijnen op het menu. Het terras is kenmerkend om zijn romantische interieur. Je komt gelijk in de lente-sfeer, aangezien elke hoek versierd is met verse bloemen. Santé!

Amsterdam, Oosterpark

Hotel Arena

Wil je de drukte van de stad ontsnappen zonder Amsterdam te verlaten? Het terras van Hotel Arena is dan de perfecte plek. Gelegen aan het Oosterpark ervaar je rust onder het genot van een lekker drankje. Proef de volle smaken van Mediterrane en klassieke gerechten, gemaakt met een verfrissende en bijzondere twist van de chef.

Maastricht

Bikke

Een Scandinavische restobar in de leukste wijk van Maastricht, Wyck. Bij Bikke komt de new nordic kitchen echt tot leven, gemaakt met pure ingrediënten. Neem een Smørrebrød als het ontbijt en kies voor de Cinnamon Bun bij de koffie. Of wordt verrast door de bijzondere Deense smaken tijden het diner. Naast het menu, is ook het interieur en het terras heerlijk Scandinavian-inspired.

Amsterdam

George

Voor een terras met de sfeer van een Franse bistro moet je zeker naar George WPA of zijn broertje Petit George in Amsterdam Zuid. Een fantastisch terras met een mooi interieur en een heerlijk French-inspired menu, waardoor je je stiekem waant in Parijs. Zit je liever aan het water? Dan is George Marina met een groot terras aan de Amstel ook zeker een aanrader. 

Breda

Jack & Jacky’s 

Trek in een gezond ontbijt of lunch? Voor een lekker koffietje, sapje of een fruitige smoothie bowl ga je naar Jack & Jacky’s in Breda. Ze hebben een klein, maar gezellig terras waar je even rustig van je koffietje kunt genieten, die overigens gemaakt worden van ‘clean coffee beans’: biologisch, fair-trade en bovenal heel lekker!

Amsterdam, Oud-West

Morgan & Mees

Dit charmante boetiek hotel in Amsterdam Oud-West heeft een heel fijn terras met binnentuin. Perfect voor als je van de zon wilt genieten, maar ook graag in de schaduw zit op het warmste moment van de dag. Naast een heerlijk ontbijtje, lunch of diner, is het ook een goede plek voor een borrel. Probeer zeker de cocktails!

Geniet van de zon, maar vergeet je zeker niet in te smeren! Met onze mineral suncare in SPF 30 en SPF 50 ben je beschermd tegen UVA en UVB stralen, zodat je zorgeloos kunt genieten van een dag op het terras of op het strand.  

Zelf thuis een terras maken? Met onze siropen in vier verschillende, unieke smaken creëer je een heerlijk drankje om van te genieten in je tuin of op het balkon. Ontdek in deze blog hoe je een verfrissende mocktail kunt maken met onze Elder Cordial.

Image with text

Pair text with an image to give customers insight into your brand. Tell a story, explain a product detail, or describe a new promotion.