De ultieme self-care shower routine

Voor je fysieke en mentale wellbeing is het belangrijk om af en toe even aan de drukte te ontsnappen. Soms is net een beetje extra verwenning en verzorging nodig om volledig te kunnen ontspannen. Graag inspireren we je met een heerlijk ritueel om jouw alledaagse douche-routine te veranderen in een ontspannen self-care moment.

Badkamer met geurkaars
stap 1

Creëer de juiste ambiance

Wist je dat geuren effect kunnen hebben op je stemming? Door een geurkaars aan te steken creëer je niet alleen visueel een rustgevende ambiance, maar kun je met de juiste geurtonen ook ontspanning opwekken. Overweeg gebalanceerde en warme geuren zoals No.10 Rock Roses met roos, kasjmier en leer of No.14 Courage des Bois met sandelhout, saffraan en oudh, die op een subtiele wijze jouw badkamer veranderen in een luxe spa.

Ben je juist toe aan een frisse verkwikking? De geurkaars in No.9 Lemon Notes creëert een energieke mood met de geurtonen citroen, bergamot, en vetiver.

Stap 2

Exfoliëren

Als je last hebt van spanning in je spieren, kan een verzorgende body scrub een fijne toevoeging zijn aan je douche-routine. Door tijdens het scrubben ronddraaiende bewegingen te maken masseer je de spieren, breng je de bloedcirculatie op gang en bevorder je huidvernieuwing. Dankzij de natuurlijke samenstelling met abrikozenpitten en zonnebloemolie zorgt onze exfoliërende Body Scrub voor een zachte verwijdering van dode huidcellen en zorgvuldige hydratatie. Tegelijkertijd voedt de scrub de huid doordat de formule is verrijkt met omega-6 vetzuren en vitamine D en E. 

De Body Scrub in No.3 Poivre Noir Frais heeft onder andere tonen van lavendel, een geur die bekend staat om zijn kalmerende werking. 

Stap 3

Reinigen en hydrateren

Nu de body scrub de dode huidcellen heeft verwijderd, worden andere verzorgingsproducten beter opgenomen. Reinig en hydrateer de huid daarom met de voedende Foaming Body Wash, die verrijkt is met biolipiden en aloe vera. Het zachte, rijke schuim dat de Foaming Body Wash fles creëert reinigt mild en er ontstaat een luxe spa-like ervaring.

Stap 4

Kalmerende haarverzorging

Een hoofdhuidmassage is onmisbaar bij een verzorgende haircare routine. Gezond haar begint immers bij de hoofdhuid. Met een hoofdhuidmassage stimuleer je de bloedsomloop en verlicht je spanning. Het is belangrijk dat je de hoofdhuid zacht masseert met je vingertoppen, zodat je de huid niet beschadigd. Een milde shampoo zonder parabenen en siliconen is hierbij dan ook een must. De Shampoo en Conditioner in No.3 Poivre Noir Frais hebben tonen van zwarte peper, geranium en lavendel voor een kruidige en kalmerende geursensatie.

Stap 5

Voeden en verzorgen

Voor een lichte hydratatie maak je je douche routine compleet met de Body Lotion. De lotion trekt snel in en plakt niet, zodat je gelijk weer verder kunt met je dag.

Heeft je huid extra liefde nodig? Voor intense hydratatie gebruik je de verzorgende Body Cream. De rijke formule met sheabutter en amandelolie verzorgen en kalmeren de huid voor een heerlijk zacht gevoel. Vaarwel droge huid!