Scrub Routine

Exfolieren is hét antwoord voor een zachte, gehydrateerde huid. Ontdek de voordelen van een body scrub, welke body scrub bij jouw huidtype past en de ultieme scrub routine voor een zachte, verzorgde huid.

Ontdek de kracht van een body scrub - een diepgaande reiniging die niet alleen dode huidcellen verwijdert, maar ook de vernieuwing van huidcellen stimuleert en bijdraagt aan het herstel van de huid. De zachte, masserende bewegingen stimuleren de bloedcirculatie en verbeteren de opname van andere verzorgingsproducten zoals crèmes en oliën.

Welke scrub past bij mij?

Onze body scrubs zijn geschikt voor alle huidtypen. De formuleringen kunnen echter helpen bij specifieke huidwensen.

Onze Deep Salt Body Scrub met zeezout, upcycled calciet scrubkorrels en hennepzaadolie zorgt voor een diep reinigende exfoliatie, terwij de hennepzaadolie, die rijk is aan omega vetzuren, de huid voedt. Heb je een droge huid, dan kan deze scrub helpen de huid diep te reinigen door de dode huidcellen grondig te verwijderen, terwijl de rijke olie de huid voedt en herstelt.

De Body Scrub is verrijkt met sheabutter, zonnebloemolie en abrikozenpitten als scrubkorrels. Deze scurbkorrels zijn wat fijner, waardoor ze de huid mild exfoliëren. Hierdoor is deze scrub geschikt voor een gevoeligere huid. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd door de sheabutter en de zonnebloemolie, natuurlijke ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D en E.

Exfoliëren in drie stappen

Stap 1

Spoel je huid eerst goed met water. Breng de scrub royaal aan.

stap 2

Masseer de scrub in ronddraaiende bewegingen. Spoel vervolgens goed af met water.

stap 3

Eindig je routine met onze voedende body lotion, body cream of dry body oil om de huid te hydrateren.

Exfolieer maximaal 1 à 2 keer per week voor optimale resultaten.