Summer routines

Refresh & Hydrate

De ultieme self-care regime voor een gehydrateerde huid

Tijdens de warme zomerdagen is het van belang om goed gehydrateerd te blijven. Genoeg water drinken is dan ook een must! Maar ook je huid verdient extra verzorging na langdurige blootstelling aan de zon. Heb je wat vaker last van een droge huid? Met deze hydraterende routine voelt je huid weer verzorgd en gevoed aan.

Refresh

Verfrissende Foaming Body Wash

Niks voelt ook beter dan een frisse, verkwikkende douche na een lange stranddag! Geformuleerd met natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera en biolipiden, is de Foaming Body Wash een essentiele eerste stap in deze hydraterende body care routine.

Aloë vera staat bekend om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen. Het helpt de huid te voeden en verzachten, terwijl het tegelijkertijd irritatie verlicht. Biolipiden zijn essentieel voor het herstel van de huidbarrière, waardoor vocht wordt vastgehouden en de huid soepel blijft.

De Foaming Body Wash is eenvoudig in gebruik. Voeg zelf kraanwater toe aan het concentraat en geniet van een rijke, hydraterende doucheschuim. Door zelf water toe te voegen bespaar je water en afval!

Hydrate

Hydraterende Body Lotion

Voor een lichtgewichte hydratatie is de Body Lotion onmisbaar. De formule trekt snel in, plakt niet en is verrijkt met hazelnootzaadolie en sheabutter. Beide ingredienten zijn een rijke bron aan antioxidanten zoals vitamine E, die helpen de huid te verzachten en te voeden.

Wist je dat je je body lotion gemakklijk kunt navullen bij onze Refill Bar? Zo geniet je langer van de tijdloze designfles.

Hydrate

Rijke Body Cream

Is je huid echt toe aan voeding en extra verzorging? Dan helpt de rijke Body Cream de huid weer te herstellen. Perfect voor de droge huid dankzij de voedende sheabutter en zoete amandelolie. Zoete amandelolie is rijk is aan vitamine A, B en E en ondersteunt daarmee het herstellende vermogen van de huid.

Is je body cream op? Gebruik dan onze handige refill verpakkingen om de pot na te vullen.

Hydrate

Awardwinning Lip Balm

Natuurlijk kun je je lippen niet vergeten! Lippen bestaan uit een dunne huid en bevatten geen talgklieren: dit zijn klieren die de huid soepel en vet houden. Lippen zijn hierdoor extra gevoelig voor droogte, waardoor het extra aandacht verdient. Onze awardwinning lippenbalsem met sheaboter, jojoba, amandel- en castorolie beschermt, herstelt en hydrateert voor zijdezachte lippen.

Refresh

Verzorgende Body Scrub

Iets meer tijd voor jouw verzorgingsroutine? Een fijne aanvulling is onze Deep Salt Body Scrub. Een goede voorbereiding vormt de ideale basis voor een stralende huid. Door eerst de dode huidcellen te verwijderen met een scrub, leg je de basis voor een optimale hydratatie en verzorging. Onze huid is zo namelijk beter in staat om voedingstoffen vast te houden en te absorberen, wat resulteert in een gezonde summer glow! 

Ontvang nu de Deep Salt Body Scrub als cadeau bij aankoop van €100!