Op weg naar de perfecte zonverzorging

Verbeteringen aan onze minerale sun care

Bij Marie-Stella-Maris streven we naar natuurlijke verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit, met een luxe en fijne gebruikservaring. Momenteel zijn we bezig met het verbeteren van de samenstelling van onze huidige suncare SPF-producten. Hoewel onze zonnebrandcrèmes volledig veilig zijn en altijd getest worden door externe gerenommeerde instituten, zijn we toch niet helemaal tevreden over de gebruikerservaring.

Daarom gaan we onze suncare herformuleren, waarin we de smeerbaarheid verhogen en de kans op een lichte, witte waas verminderen die soms kan voorkomen na het aanbrengen van minerale zonnebrand op basis van zinkoxide.

Wat is een minerale zonnebrand op basis van zinkoxide? 

Een minerale zonnebrandcrème op basis van zinkoxide is een natuurlijk product dat werkt door een beschermende laag op de huid te vormen. We hebben hiervoor gekozen omdat het niet alleen vriendelijk is voor de huid, maar ook voor het leven in de oceaan. Omdat het een natuurlijk mineraal product is, kan het echter een lichte witte waas creëren op de huid. Deze ervaring willen we graag verbeteren en daar zijn we hard mee bezig.

Over UV-Filters

UV-filters worden vaak opgedeeld in twee verschillende soorten: mineraal en chemisch. Wat is het verschil?

Minerale filters zijn afgeleid van natuurlijke ingrediënten, zoals zinkoxide, en leggen een laagje op de huid, waardoor je meteen beschermd bent. Een non-mineraal filter wordt in een laboratorium gemaakt. Deze UV-filters penetreren de huid waarna je beschermd bent zodra er een chemische reactie plaats heeft gevonden. Het duurt daarom meestal 20-30 minuten voordat zo’n UV-filter je beschermt.

Wij geloven in het gebruik van non-nano zinkoxide als basis voor ons UV-filter, en veilige, effectieve ingrediënten die zowel goed zijn voor de huid als het milieu.

Omdat we bezig zijn onze zonverzorging te herformuleren, en we onze huidige voorraad natuurlijk niet weg willen gooien, bieden we onze huidige zonnebrandcrèmes nu aan met 50% korting. Als je onze huidige zonnebrandcrèmes gebruikt, raden we je aan om de tube goed te schudden voor gebruik om de crème optimaal gebalanceerd te krijgen en de witte waas te minimaliseren. We willen je bedanken voor je begrip terwijl we werken aan het verbeteren van onze sun care producten!