NEW

Natural shampoo & Conditioner

Tijdens de zomer heeft ons haar extra bescherming en hydratatie nodig. Natuurlijke, effectieve ingrediënten die je haar een natuurlijke boost geven, voor gezonde, glanzende lokken. In onze gloednieuwe formule streven we naar doeltreffende, natuurlijke haarverzorging voor elk haartype. Onze nieuwe, luxueuze shampoo en conditioner zorgen voor een milde reiniging, intense voeding, hydratatie en versterking van het haar. Zowel de shampoo als conditioner zijn geformuleerd met verzorgendeingrediënten, waarvan ten minste 96% van natuurlijke oorsprong. Een clean verzorgingsroutine: 100% vegan, zonder siliconen, parabenen en uitdrogende sulfaten zoals SLS en SLES.

Voor alle haartypes

Voedende natuurlijke shampoo

Start je verzorgingsroutine met onze natuurlijke, voedende shampoo die het haar mild reinigt en versterkt. De natuurlijke en huididentieke ingrediënten reinigen zacht en zijn mild voor haar en hoofdhuid. Een ultiem genietmoment dankzij de natuurlijke, schuimende ingrediënten. Het resultaat? Glanzend, zacht en gehydrateerd.

Hydraterende conditioner met tarweproteïne

Vervolg of verrijk je verzorgingsroutine met onze natuurlijke, hydraterende conditioner met tarweproteïne die versterkt, herstelt en voedt zonder het te verzwaren. De rijke formule met pro-vitamine B5 dringt diep door in de haarvezel en draagt ​​door de toevoeging van tarweproteïne bij aan stevigheid, glans en een verbeterde haarstructuur. Een mooie aanvulling op elke routine voor zijdezachte lokken!

De shampoo en conditioner zijn verkrijgbaar in twee geuren: No.3 Poivre Noir Frais en No.12 Objets d’Amsterdam