tips voor het organiseren van de beste

Garden Dinner Party

Het is tijd voor al-fresco dineren. In deze gids delen we tips en ideeën om jouw tuin of balkon om te toveren tot een gezellige setting voor een onvergetelijke zomeravond. Lees verder en ontdek hoe jij met een paar simpele stappen een sfeervolle ambiance creëert voor vrienden en familie.

tip 1

Welkomstdrankje

Begroet je gasten met een heerlijk welkomstdrankje zodat ze zich gelijk thuis voelen! Door een mix aan mocktails en cocktails te bieden kom je in ieders voorkeur tegemoet. Onze natuurlijke siropen in vier verrassende en volwassen smaken zijn daarvoor de ideale basis. Creëer bijvoorbeeld een heerlijke Elder Mockail met bruisend water, citroen en een takje rozemarijn voor een verfrissend drankje met een complex smakenpalet.

tip 2

Tafeldecoratie

Gebruik linnen tafelkleden en servetten voor een elegante en verfijnde uitstraling. Kies voor een neutrale canvas in combinatie met kleurrijke tonen voor een zomerse sfeer.

Voeg nog meer kleur en sfeer toe aan de tafel door fruit in schalen te presenteren. Kies seizoensgebonden vruchten zoals sappige bessen, zoete perziken en verse citroenen. Leg de schalen strategisch over de tafel verspreid om een speels en kleurrijk accent te geven. Het fruit dient niet alleen als decoratie, maar kan ook dienen als een verfrissende toevoeging aan je drankje of als gezond dessert.

tip 3

Gezellig servies

Door verschillende soorten servies en glazen te combineren creëer je een speels effect. Kies bijvoorbeeld voor neutraal gekleurde borden en maak de tafelsetting interessant met blauwe karaffen en champagneglazen met een reliëf design.

tip 4

Verlichting en sfeer

Geurkaarsen zijn perfect om een warme en uitnodigende sfeer te creëren zodra de avond valt. Plaats geurkaarsen op strategische plaatsen in de tuin, zoals op de eettafel, bij de ingang en rondom zithoeken. Kies voor No.09 Lemon Notes of No.12 Objets d'Amsterdam voor een sprankelende geurbeleving bij je gasten.