Strandtas inpakken: tips en essentials!

Sun Care

De belangrijkste summer essential: Sun Care! Bescherm je huid goed tegen UVA en UVB stralen met onze minerale zonnebrandcrème. Onze zonbescherming met minerale filter biedt direct bescherming tegen de zon! Dit komt door de natuurlijke filter op basis van non-nano zinkoxide die functioneert als een soort spiegel en daardoor de zon weerkaatst. Een half uur inwerktijd is dus niet meer nodig! Gebruik minstens SPF 30 en smeer om de twee uur in voor een effectieve bescherming.

Gebruik een zonnebrandcrème die jij fijn vindt. Zo weet je zeker dat je het gebruikt. Onze zonnebrandcrème smeert gemakkelijk uit, plakt niet en is waterbestendig: voor zorgeloze zonbescherming, de hele zomer lang!

Kleding en hoed

Het is belangrijk om tussen 12.00 en 15.00 uur de zon te vermijden, omdat de UV stralen op dat moment op zijn hoogst zijn. Ben je toch buiten? Een mooie linnen blouse en een hoed bieden dan extra bescherming naast je zonnebrandcrème. 

Refillable waterfles

Stay hydrated! Neem altijd water mee. Een hervulbare waterfles is een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp plastic flessen. Onze hervulbare fles is gemaakt van lichtgewicht materiaal en daarom ideaal voor onderweg. De hervulbare waterfles is volledig recyclebaar en BPA-vrij. Zoals bij alle producten geldt, doneren wij voor jouw aankoop een vast bedrag om ook anderen in de wereld te helpen aan schoon drinkwater.

Lip Balm

Niet alleen tijdens koude dagen, maar ook met het zonnige weer kun je snel last hebben van droge lippen. Verzorg je lippen de hele dag door met een fijne lippenbalsem. Onze award-winning Lip Balm met sheaboter, jojoba, amandel- en casterolie beschermt, herstelt en hydrateert, voor zijdezachte lippen. In een handige tubeformaat, zodat je geen zorgen hoeft te maken dat er zand in komt.