Refill en bespaar

Join the Refillution!

Nieuw jaar, goede voornemens! Begin het jaar duurzaam met navullen. Door jouw body- en homeproducten te refillen, reduceer je afval en CO2-uitstoot, waardoor je jouw impact op het milieu vermindert. En het is ook nog eens beter voor je portemonnee! Onze producten zijn ontworpen om eindeloos na te vullen met onze duurzame navulverpakkingen of aan de Refill Bar in onze Stores & Refill Stations. Ontdek de voordelen van refillen!

Een groene keuze

Kleine veranderingen kunnen grote impact hebben. Een eenvoudige, maar effectieve manier om bij te dragen aan een groenere planeet is door over te stappen op het navullen van producten, in plaats van steeds nieuwe producten te kopen.

Onze Body & Home producten zijn ontworpen om eindeloos nagevuld te kunnen worden, om zo afval en CO2 uitstoot te verminderen. Zo zijn onze navulverpakkingen volledig recyclebaar en zijn onze navulbare, glazen flessen in Europa geproduceerd en 30% lichter in gewicht.

Door zo bewust om te gaan met materialen, verminderen samen onze impact op het milieu. 

Een slimme keuze

Vul jij bijvoorbeeld je Body Wash bij met een Refill Pouch, dan bespaar je 18% meer t.o.v. een nieuwe body wash. Een Refill is dus niet alleen beter voor het milieu, maar ook voordeliger.

Stores & Refill Stations

Navullen bij de Refill Bar

Wist je dat je je producten altijd met 30% korting kunt navullen aan de Refill Bar in onze winkels? Tijdens de Happy Hour at the Refill Bar op woensdag tussen 13.00 - 18.00 uur kun je zelfs navullen met 50% korting van de nieuwprijs! Kom langs in onze winkels en laat je producten navullen door onze care advisors.