Redefining Hair Care

Waterless is More

Ontdek onze revolutionaire Concentrated Shampoo en Conditioner: salonkwaliteit haarverzorging zonder onnodige toevoeging van water. De geconcentreerde formule bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong om je haar intens van binnenuit te verzorgen. Minder water, minder verpakkingsafval, maar maximale resultaten!

De Concentrated Hair Care bestaat uit twee lijnen: een hydraterende shampoo en conditioner en een versterkende shampoo. De natuurlijke haarverzorging is geschikt voor alle haartypen, 100% vegan en altijd zonder parabenen, SLES, SLS, siliconen of sulfaten.

Hydraterende shampoo en conditioner

Voelt je haar droog aan? Dan heeft je haar extra hydratatie nodig. De formule van de hydraterende shampoo en conditioner is verrijkt met aloë vera, upcycled tomatenzaadolie en crambezaadolie. Deze natuurlijke ingrediënten zijn rijk aan antioxidanten om droog haar te transformeren in gehydrateerde en glanzende lokken.

Versterkende shampoo

Heb je beschadigd of futloos haar? Dat kan betekenen dat je weinig proteïne in je haar hebt. Deze voedende shampoo is geformuleerd om beschadigd haar te herstellen en te beschermen. De geconcentreerde formule met haver, tarwe proteïne en upcycled cranberryzaadolie herstelt, voedt en versterkt het haar van binnenuit voor een gezond en glanzend resultaat.

Duurzame haarverzorging

Minder water en afval

Wist je dat de meeste shampoos en conditioners tot wel 70% water bevatten? Deze shampoo en conditioner zijn anders. We hebben het water verwijderd, waardoor de geconcentreerde formule alleen de essentiële ingrediënten bevat. Hierdoor gaat onze concentrated shampoo en conditioner tot drie keer langer mee dan een reguliere fles van 250 ml. Bovendien kiezen we voor recyclebare aluminium verpakkingen, ideaal als je in de badkamer single-use plastic probeert te vermijden!

Shampoo bar vs. Geconcentreerde shampoo

Bij het kiezen van een bewuste shampoo is zowel de shampoo bar als een geconcentreerde shampoo een uitstekende keuze. Beide zijn waterloos, zorgen voor minimaal afval en zijn handig voor mee op reis.

Hoewel je bij een shampoo bar vaak nog minder verpakking nodig hebt, biedt de geconcentreerde shampoo het voordeel van een precieze dosering, aangezien je zelf de gewenste hoeveelheid uit de tube kunt knijpen. De crème verandert in een weelderig schuim, wat er bovendien voor zorgt dat het gemakkelijker is om het product gelijkmatig over je haar te verdelen.

Jouw nieuwe haarverzorgingsroutine

How to use

De geconcentreerde shampoo en conditioner zijn gemakkelijk in gebruik:

Stap 1: Knijp bij halflang haar ongeveer 2 centimeter shampoo uit de tube

Stap 2: Vermeng de shampoo met water onder de douche tot er een rijk schuim ontstaat

Stap 3: Verdeel de shampoo over het haar om mild te reinigen en intens te verzorgen

Stap 4: Spoel de shampoo uit

Stap 5: Volg dezelfde stappen met de conditioner

Geniet van gezond haar!