Care for (M)others

Top 3 cadeau ideeën voor Moederdag

Met Moederdag vieren we de meest liefhebbende persoon in ons leven, die er altijd voor ons is. Voor velen is dat hun moeder, maar er zijn ook personen voor wie een ander deze rol invult en die willen verwennen.

Voor deze speciale dag hebben wij daarom drie limited edition giftsets samengesteld met natuurlijke bodycare en luxe huisparfums in verschillende fijne geuren. Met elke giftset die je koopt voor de persoon die jij wilt verwennen, zorg je bovendien ook voor een ander; structureel doneren wij een deel van de opbrengst aan duurzame waterprojecten!

Ben jij nog op zoek naar het perfecte Moederdag cadeau? Met deze top drie giftsets ben je verzekerd van een heerlijk verwenpakket.

Complete verzorgingsset

Body Care Discovery Gift Set No.10 Rock Roses

Is jouw favoriete persoon toe aan een heerlijke verzorgingsroutine? Dan is de Body Care Discovery Set No.10 Rock Roses het ideale cadeau om te geven. Deze giftset bestaat uit een Body Wash 100 ml, Body Cream 65 ml, Room Spray 20 ml en een full size Lipbalm. 

De hydraterende Body Wash reinigt mild, terwijl de Body Cream verrijkt met shea butter en zoete amandelolie de huid diep voedt. De awardwinning Lipbalm met sheabutter, jojoba, amandel- en castorolie verzorgt voor zijdezachte lippen. De verzorgingsroutine is compleet gemaakt met een room spray voor een verwennende geurervaring met tonen van roos, kasjmier en leder. 

Deze essentials komen in een duurzame limited-edition toilettas die gemaakt is van gerecycled materiaal, waarbij 721 liter water is bespaard tijdens de productie!

Voor geursensatie in huis

Home Gift Set No.07 Voyage Vétiver

Geef je graag een luxe moederdag cadeau die heerlijk geurt én mooi staat in het interieur? De Home Gift Set in de geur No.07 Voyage Vétiver creëert rust en ontspanning zoals een wandeling op het strand. Dit cadeaupakket bestaat uit een geurstokje en een roomspray, inclusief een stijlvolle keramieken presenteertray voor een luxe uitstraling in huis. Dit is het perfecte duo om kleinere ruimtes continue subtiel te parfumeren en een instant geurboost te creëren wanneer gewenst.

Navulbare verwenning

Body Scrub & Cream Gift Set No.12 Objets d'Amsterdam

Gebruikt jouw liefhebbende persoon vaak verzorgingsproducten? De luxe giftset met Body Scrub en Body Cream in de bestseller geur No.12 Objets d’Amsterdam is een ideale aanvulling voor iedere badkamer. De heerlijke verzorgende body scrub met abrikozenpit reinigt diep en stimuleert de bloedsomloop, voor een soepele en jonge huid. De body cream is verrijkt met zoete amandelolie en shea butter die de huid intens voedt. Beide producten zijn navulbaar met de duurzame refill verpakking!